Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ I PAD ΤΗΣ APPLE

Σε δεκάδες καταστήματα σε μεγάλες αγορές του κόσμου συγκεντρώθηκαν και περίμεναν καρτερικά χιλιάδες άνθρωποι, για να υποδεχθούν το   νέο tablet της Apple, το τρίτης γενιάς iPad.

Το νέο tablet κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ.

Η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη, που πολλά καταστήματα άνοιξαν τα μεσάνυχτα για να...


... προμηθεύσουν τους καταναλωτές με νέα iPad.

Το λανσάρισμα του νέου iPad προκάλεσε πανζουρλισμό και στην μετοχή της Apple, που εκτοξεύθηκε στα 600+ δολάρια σημειώνοντας αύξηση κατά 70% μέσα σε ένα χρόνο.

Από την ημέρα που κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο iPad, η Apple έχει πουλήσει 55 εκατομμύρια tablets. Δύο χρόνια μετά, οι πωλήσεις εκτιμάται ότι θα εκτοξευτούν στα 60 με 65 εκατομμύρια, μόνο για το 2012.

Το νέο iPad διαθέτει ανάλυση οθόνης 2048×1536 (retina display) που αντιστοιχεί σε 3.1 εκατ. pixels. Για παράδειγμα μια απεικόνιση 1080p διαθέτει ανάλυση 1920×1080. 

Επιπλέον η συσκευή διαθέτει επεξεργαστή A5X, κάρτα γραφικών τετραπύρινη, κάμερα iSight με 5 megapixel, φακούς 5 στοιχείων, φίλτρο IR, ISP ενσωματωμένο στον επεξεργαστή και δυνατότητας καταγραφής βίντεο 1080p.

Άλλα χαρακτηριστικά του iPad3 είναι οι φωνητικές εντολές, οι οποίες δεν είναι μέσω Siri όπως όλοι περίμεναν, αλλά υποστηρίζει γλώσσες, όπως Αγγλικά (ΗΠΑ, Βρετανίας, Αυστραλίας), Γαλλικά, Γερμανικά και Ιαπωνικά. 
Νοοz,gr