Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΤΑΙΠΕΔ: ΔΕΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ!

«Ανύπαρκτο» θέμα χαρακτηρίζει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου τα περί πρόθεσης ιδιωτικοποίησης του Σκοπευτηρίου Καισαριανής.
 
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το συγκεκριμένο ακίνητο ιδιοκτησίας του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, επιφάνειας 99 στρεμμάτων στο Δήμο Καισαριανής δεν συμπεριελήφθη στην προς ιδιωτικοποίηση περιουσία του ελληνικού δημοσίου και – κατά συνέπεια – δεν πέρασε ποτέ στην κυριότητα του ΤΑΙΠΕΔ.
 
«Η συζήτηση για ανύπαρκτα θέματα, αποπροσανατολίζει και δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις για τον ρόλο και τις αρχές λειτουργίας του ΤΑΙΠΕΔ» καταλήγει.

Σημειώνεται ότι το Σκοπευτήριο της Καισαριανής βρισκόταν μέσα στον κατάλογο των υπό εκποίηση 3.151 κρατικών ακινήτων που μεταβιβάστηκαν πρόσφατα στο ΤΑΙΠΕΔ.

Εντύπωση προκαλεί πάντως πως παρά την παρέλευση πολλών ημερών, η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ γίνεται σήμερα Τρίτη, ημέρα που πραγματοποιείται ανοιχτή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, με αφορμή την υπαγωγή του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής στο ΤΑΙΠΕΔ.

Πηγη Το ποντικι