Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ : ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ !!!

Φοβερή ομολογία που κάνει το γύρο του κόσμου! Διάβασε τι αποκάλυψε μετά από χρόνια αστροναύτης που ήταν στο πλευρό του Νηλ Άρμστρονγκ στη θρυλική πτήση του Apollo 11.

 Δήλωση-σοκ αστροναύτη: "Έχω δει εξωγήινους"!
Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προέβη ο αστροναύτης που ήταν στο πλευρό του Νηλ Άρμστρονγκ στη θρυλική πτήση της NASA Apollo 11, Μπαζ Όλντριν.
Στην ουσία παραδέχθηκε ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή και περιέγραψε μια προσωπική του εμπειρία στο διάστημα.
Ο Μπαζ Όλντριν θεωρείται μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες στη NASA και στο παρελθόν δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές για συνομωσιολογίες. Οπότε ό,τι θα διαβάσετε παρακάτω πρέπει αξιολογηθεί αναλόγως. 
Αναλυτικά όσα ομολόγησε σε ένα συνέδριο:

 
"Παρατήρησα ένα φώς έξω από το παράθυρο το οποίο έκανε παράλληλες κινήσεις με εμάς και βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό μας. Όταν επιστρέψαμε, έδωσα ολόκληρες συνεντεύξεις- ανακρίσεις στην υπηρεσία μου περί του τι ακριβώς έβλεπα, ωστόσο οι εξηγήσεις που προσπάθησαν να δώσουν περιλάμβαναν τα πιο απίθανα πράγματα, (από... αντανακλάσεις του ηλιακού φωτός στα πάνελ έως και κομμάτια που είχαν αποκολληθεί από τον πύραυλο), ωστόσο τίποτε από όλα αυτά δεν αποδείχτηκε, και ουδείς εξέτασε το ότι τελικά θα μπορούσε απλώς να είναι ένα άλλο διαστημικό σκάφος από άλλη χώρα ή και από άλλο κόσμο.

Μπορεί να υπάρχουν εξωγήινοι στον Γαλαξία μας και υπάρχουν και δισεκατομμύρια ακόμη Γαλαξίες. Η πιθανότητα για άλλες μορφές ζωής στο διάστημα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρες. Άλλωστε δεν ήταν δα και κάτι το συγκλονιστικό το ότι και εδώ στη Γη η ζωή κάπως έτσι ξεκίνησε και εξελίχθηκε σε αυτό που είναι σήμερα".


Όσον αφορά το στοίχημα της NASA που δεν είναι άλλο από τον Άρη, ο ίδιος επεσήμανε:

"Έχω μελετήσει το θέμα για το αν μια προσεδάφιση στον κόκκινο πλανήτη θα μπορούσε να γίνει από κάποιον ιδιωτικό φορέα. Είμαι απολύτως σίγουρος πως, ακόμη και αν γίνει, οι πρώτοι άνθρωποι που θα ταξιδέψουν και θα πατήσουν το πόδι τους στον Άρη, δεν θα μπορέσουν ποτέ να ξαναφύγουν από αυτόν και να επιστρέψουν πίσω στη Γη".


sportdog.gr