Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ




Μετά τον Ολυμπιακό Πειραιώς, την Νίκη Βόλου και την Καλονή ακόμη δύο ΠΑΕ ο Ατρόμητος Πειραιώς και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ έστειλαν Συλληπητήρια στην οικογένεια του ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΑ και τον ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ όπως και ο   Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας ΜΕ  δελτιο τυπου στις 15/9/2014




ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  Ο  Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας εκφράζει την οδύνη του για τον πρόωρο χαμό του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΑ και απευθύνει στην οικογένεια του τα θερμά του συλλυπητήρια.
 Ο Ανδρέας θα μείνει για πάντα στη σκέψη και την καρδιά όλων μας…

Για το Δ.Σ.


 Ο Πρόεδρος                                                                                                Ο Γραμματέας 
Αρβανιτάκης Χαράλαμπος                                                                   Ψαρράς Ζαχαρίας


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του 19χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα Ανδρέα Νίκα που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα. Απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου νέου και την ομάδα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της κερκυραϊκής γης που τον σκέπασε για πάντα».
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, Ανδρέα Νίκα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συναθλητές και προπονητές του αδικοχαμένου Ανδρέα.»
● OΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ: «Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου Αντρέα Νίκα, Καλό Παράδεισο, ΠΑΙΧΤΑΡΑ...».
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΦΑΜ: «Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Νίκα. Καλό ταξίδι, παλικάρι...».
ΟΡΦΕΑΣ: «Ο ΑΓΣ Ορφέας Κέρκυρας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων του ΑΟΚ Κέρκυρας, Ανδρέα Νίκα. Ας δώσει ο Θεός κουράγιο στην οικογένειά του. Καλό σου ταξίδι, Ανδρέα...».