Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ !!! Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ......

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ  TOY AO ΚΕΡΚΥΡΑ  U20 ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΑΣ , ΣΕ  ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9/2014 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΣΤΟ 5ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ  ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ

Τρείς ακόμη συμπαίκτες του τραυματισμένοι ο ένας σε σοβαρή κατάσταση


Σήμερα το απόγευμα η Κηδεία του Ανδρέα  στην Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα Κοτσέλα




nikas3

Το δελτίο τύπου, της Αστυνομίας της Κέρκυρας για το περιστατικό

Την Κυριακή (14.09.2014) το βράδυ, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή Σωτηριώτισσας), επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός,  εκτράπηκε της πορείας του,  με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του καθώς και τον τραυματισμό των τριών επιβαινόντων στα αυτοκίνητο (θανάσιμος ενός 19χρονου, σοβαρός ενός 20χρονου ημεδαπού και ελαφρύς  ενός ακόμη 19χρονου).  
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.


10704032 969663539726409 2108476099987280753 n  
Το δελτίο τύπου  της Πυροσβεστικής, για το περιστατικό

Στις 14/9/14, και ώρα 23.00 η Υπηρεσία μας επενέβη με τρία οχήματα και
Δέκα υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων ηλικίας 19 έως 20 ετών, συνεπεία πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος Ι.Χ. επιβατηγού οχήματος στο 6ο χλμ της Ε.Ο. Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας.
Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε 15 λεπτά, απεγκλωβίστηκαν οι τρεις εκ των τεσσάρων επιβαινόντων, οι οποίο ικαι διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρα.



ΟΛΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ


ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ:


Σύσσωμη η Αθλητική οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ, βαθιά συντετριμμένη από τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Κέρκυρα (U20) Νίκα Ανδρέα που βύθισε στο πένθος όλο το νησί ,εκφράζει τα ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ της στην οικογένεια του και εύχεται ταχεία ανάρρωση στα υπόλοιπα παιδιά . Καλό ταξίδι Μικρέ….

ΑΟ Σιναράδων: «Ο ΑΟ Σιναράδων εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ Κέρκυρα (U20), Ανδρέα Νίκα. Δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Καλό ταξίδι...».
ΟΦΑΜ: «Τα θερμά συλλυπητήρια από την οικογένεια του ΟΦΑΜ στην οικογένεια του Ανδρέα Νίκα. Καλό παράδεισο, μικρέ...».
Αναγέννηση Περιβολίου: «Η οικογένεια της Αναγέννησης Περιβολίου εκφράζει δημόσια τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή της Κ-20 της Κέρκυρας, Ανδρέα Νίκα. Η κερκυραϊκή κοινωνία και ο κερκυραϊκός αθλητισμός βιώνουν μια τεράστια τραγωδία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει. Καλό σου ταξίδι, Ανδρέα...».
ΑΟ Παξών: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Παξών νοιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον άδικο και ξαφνικό χαμό του ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Νίκα, τόσο στην οικογένειά του, όσο και στην ΠΑΕ Κέρκυρα, που αγωνιζόταν. Ευχόμαστε, τέλος, στους τραυματισμένους συμπαίκτες του, ταχεία ανάρρωση».
Βολίδα: «Ο ΑΣ Βολίδα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Νίκα για τον άδικο χαμό του. Καλό σου ταξίδι, φίλε, Ανδρέα...».
ΑΕ Λευκίμμης: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ Κέρκυρα (U20), Νίκα Ανδρέα. Κουράγιο στην οικογένειά του...».
Μπενίτσες: «Ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του Ανδρέα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Καλό σου ταξίδι, μικρέ...».
Ατρόμητος Στρογγυλής: «Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Νίκα. Καλό παράδεισο, μικρέ...».
Αετός Αγ. Αθανασίου: «Μαύρο Σαββατοκύριακο για το ποδόσφαιρό μας... Καλό ταξίδι, φίλε, Ανδρέα Νίκα. Τα λόγια είναι περιττά. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον ΑΟΚ Κέρκυρα. Και ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα για τα άλλα παιδιά. Ο πόνος είναι μεγάλος, αλλά ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να τα καταφέρετε και να αγωνίζεστε πάντα με τον Ανδρέα στην καρδιά σας. Να μην τον ξεχάσετε ποτέ...».
ΑΟ Κέρκυρα 1996 (τμ. Γυναικών): «Ο ΑΟ Κέρκυρα 1996, τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή της (ομάδας) Κ20 του ΑΟΚ Κέρκυρα, Ανδρέα Νίκα και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του και στην ομάδα του ΑΟΚ Κέρκυρα».
Παλαίμαχοι Ολύμπου: «Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Ανδρέα, για τον άδικο χαμό του. Καλό ταξίδι...».