Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΓΑΡΙΤΣΑΣ-ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ !!!
http://www.corfupress.com/v3/images/2014/dentro_naok.jpgΆγνωστοι προέβησαν στο βανδαλισμό δεκάδων δένδρων στο Άλσος Γαρίτσας – Ανεμόμυλου, αλλά και σε δένδρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τραυματίζοντας τα και προκαλώντας σε ορισμένα μεγάλες τομές.Από την Διεύθυνση  Πρωτογενούς, Τομέα και Αστικού Πρασίνου του Δήμου Κέρκυρας ,εξεδόθη η εξής ανακοίνωση για το πιο πάνω γεγονός

Άγνωστοι προέβησαν στο βανδαλισμό δεκάδων δένδρων στο Άλσος Γαρίτσας – Ανεμόμυλου, αλλά και σε δένδρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τραυματίζοντας τα και προκαλώντας σε ορισμένα μεγάλες τομές.

Το Τμήμα Συντήρησης Πρασίνου καταδικάζει τις απαράδεκτες ενέργειες των αγνώστων που έκαναν ζημιές στα δένδρα και ανακοινώνει ότι:
1  Ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας για το συμβάν.
       Προχώρησε σε επικάλυψη των τομών με «ειδική πάστα επούλωσης τομών με μυκητοκτόνο δράση» στις 12 και 15 Σεπτεμβρίου, για την προστασία  από δευτερογενής μολύνσεις.  

Παρακαλούμε τους δημότες σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψη τους ανάλογη κακοπροαίρετη ενέργεια, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου  στα τηλέφωνα 2661080618 και 2661043460.


Το Τμήμα Συντήρησης Πρασίνου καταδικάζει τις απαράδεκτες ενέργειες των αγνώστων που έκαναν ζημιές στα δένδρα και ανακοινώνει ότι:

         Ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας για το συμβάν.

      Προχώρησε σε επικάλυψη των τομών με «ειδική πάστα επούλωσης τομών με μυκητοκτόνο δράση» στις 12 και 15 Σεπτεμβρίου, για την προστασία  από δευτερογενής μολύνσεις.  Παρακαλούμε τους δημότες σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψη τους ανάλογη κακοπροαίρετη ενέργεια, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου  στα τηλέφωνα 2661080618 και 2661043460.