Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΞΕΝΙΤΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΟρατός είναι ο κίνδυνος η Κέρκυρα να μην αγωνίζεται στη φυσική της έδρα τη νέα σεζόν, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Αργυρός. 
 

Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του ΔΣ τη ΠΑΕ, μιλώντας στον τοπικό Τύπο, είπε χαρακτηριστκά:
«Η ομάδα μας σημείωσε μια πολύ σημαντική νίκη, την οποία και θέλουμε να αφιερώσουμε σε όλους όσοι πίστεψαν και πιστεύουν στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσι και συνεχίζεται τη φετινή σεζόν.
Μία νίκη, που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στο μεγάλο στόχο της παραμονής και τον οποίο πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να “κλειδώσουμε” στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ένα ματς – τελικό, όπου ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα βρεθεί κοντά μας, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη επιτυχία. Και η οποία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αν αναλογιστούμε ότι για πρώτη φορά στην εξαετή, κερκυραϊκή παρουσία στη Super League, η παραμονή εξασφαλίζεται οκτώ αγωνιστικές πριν απ’ το τέλος του Πρωταθλήματος και μάλιστα με τέσσερις ομάδες να υποβιβάζονται.
Η φετινή πορεία της Κέρκυρας, που έχει αποσπάσει τα κολακευτικότερα σχόλια όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, καταδεικνύει πως αυτή η ομάδα αποτελεί, όχι μόνο μια ζωντανή διαφήμιση του νησιού μας, αλλά κι έναν πραγματικό λόγο χαράς και υπερηφάνειας για τους Κερκυραίους, μέσα σε δύσκολους καιρούς. Ωστόσο, όλη αυτή η προσπάθεια έρχεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο πρόβλημα: αυτό του ΕΑΚΚ.
Ένα ΕΑΚΚ ακέφαλο, διοικητικά ανύπαρκτο, δίχως πρόεδρο εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες, με προβλήματα που συσσωρεύονται, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος, τη νέα χρονιά, η ομάδα να μην αγωνίζεται στην Κέρκυρα. Κι αυτό δεν είναι κινδυνολογία, αλλά η απτή πραγματικότητα.
Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος –και ορισμένοι προσπαθούν σκοπίμως να αποκρύψουν- είναι πως η ΠΑΕ καλύπτει μόνη της όλες τις λειτουργικές ανάγκες του γηπέδου του ΕΑΚΚ. Καθαριότητα, συντήρηση, αγωνιστικός χώρος, λάμπες, σιδηρουργικές εργασίες, κατασκευές, τουαλέτες, τα πάντα. Άρα, γίνεται κατανοητό πως η ομάδα μας είναι ο κύριος λόγος που το ΕΑΚ συνεχίζει να συντηρείται και να λειτουργεί.
Σε προ 15ημέρου επικοινωνία που είχαμε, ως διοίκηση, με τον βουλευτή Κέρκυρας, κ. Σαμοΐλη, ζητήσαμε την άμεση λύση του προβλήματος. Την άμεση τοποθέτηση κανονικής διοίκησης στο ΕΑΚ, ώστε, επιτέλους, να τεθούν στη ρεαλιστική τους βάση όλα τα προβλήματα και να βρεθούν οι λύσεις, καθώς –επαναλαμβάνω- υπό τις παρούσες συνθήκες, η παραμονή της ομάδας στο νησί, είναι αβέβαιη...
Ειλικρινά, μακάρι, το Κράτος να μας παραχωρούσε το γήπεδο, ώστε, να φτιάξουμε εμείς, μόνοι μας ακόμη καλύτερα τα πράγματα, που έχουμε ήδη ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια – αποδυτήρια κλπ»
gazzetta.gr