Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ........

Σκάει βόμβα με πολιτικό πρόσωπο που έχει πάνω από 5 εκατ. ευρώ στη λίστα Λαγκάρντ

Σκάει βόμβα με πολιτικό πρόσωπο που έχει πάνω από 5 εκατ. ευρώ στη λίστα Λαγκάρντ Πολύ σοβαρά ερωτήματα αφήνει δημοσιεύμα του ΒΗΜΑτοδότη ο οποίος αποκαλύπτει ότι σημαντικό πολιτικό πρόσωπο είναι κάτοχος λογαριασμού με ποσό άνω των 5 εκατ. ευρώ και βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πολιτικός αυτός δεν ήταν απλώς ο διαχειριστής του λογαριασμού, αλλά ο δικαιούχος του. Ο οικονομικός εισαγγελέας, Π. Αθανασίου, τον κάλεσε να εξηγήσει και να δικαιολογήσει το ποσό.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από δυο δημοσιογράφους ξένου ειδησεογραφικού πρακτορείου, που την περασμένη Τετάρτη βρέθηκαν στα γραφεία του ΣΔΟΕ και συναντήθηκαν με τους οικονομικούς εισαγγελείς. Τους ενημέρωσαν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πως ο Ερβέ Φαλτσιανί, ο υπάλληλος της HSBC που υπέκλεψε τα στοιχεία με τους καταθέτες, τους έδωσε και το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προηγούμενη κυβέρνηση και δεν έχει αποσυρθεί από την πολιτική, καθώς τώρα δίνει ατύπως συμβουλές σε πολιτικό κόμμα.
Πηγη  imerisia.gr