Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΝ.ΕΛ : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ανελ κερκυρας …πολιτικών κύκλων, όπως της σημερινής ηγεσίας της Ν.Δ. και άλλων, που δεν επιχαίρουν απλώς, αλλά συντονίζονται σ’ αυτό το κλίμα των πιέσεων και της οικονομικής ασφυξίας σε βάρος της χώρας μας, «επενδύοντας» σε κωμικοτραγικά σενάρια περί «παρένθεσης» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, σαν άλλοι… Βουρβόνοι.




Τις τελευταίες ημέρες ορισμένοι κύκλοι του ευρωπαϊκού ιερατείου με κάθε είδους «προειδοποιήσεις» και απειλές, απαιτούν από την κυβέρνηση απόλυτη συμμόρφωση και υποταγή στις αξιώσεις τους, συντηρώντας και επιτείνοντας το κλίμα αβεβαιότητας όχι μόνο για το μέλλον της κυβέρνησης, αλλά και για το μέλλον της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αποκορύφωμα ήταν η απόφαση του κ. Ντράγκι, παραμονές του νέου Eurogroup, να μην άρει την εξαίρεση αποκλειστικά και μόνο για τα ελληνικά ομόλογα, κίνηση που στην ουσία συνιστά ωμό πολιτικό εκβιασμό.
Με ενέργειες και κινήσεις που απέχουν έτη φωτός από αρχές και αξίες όπως η κοινοτική αλληλεγγύη, ορισμένα κέντρα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στήνουν θανάσιμη παγίδα ασφυξίας σε βάρος της ελληνικής κυβέρνησης ενόψει του νέου Eurogroup. Θέλουν να έχουν πιασμένη την Ελλάδα από το λαιμό!
Εξίσου απαράδεκτη είναι η στάση των εγχώριων πολιτικών κύκλων, όπως της σημερινής ηγεσίας της Ν.Δ. και άλλων, που δεν επιχαίρουν απλώς, αλλά συντονίζονται σ’ αυτό το κλίμα των πιέσεων και της οικονομικής ασφυξίας σε βάρος της χώρας μας, «επενδύοντας» σε κωμικοτραγικά σενάρια περί «παρένθεσης» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, σαν άλλοι… Βουρβόνοι.
Προφανώς, οι ξένοι και οι εγχώριοι κύκλοι που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους «παιχνίδια» σε βάρος της Ελλάδας, παραβλέπουν μια σημαντική παράμετρο: τη λαϊκή ετυμηγορία.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν.ΚΕΡΚΥΡΑΣ