Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΤΟΝ "ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΕΦΑΓΕ" Ο ΚΑΡΑ!

Τον «σκότωσε» και τις «έφαγε» ο «Κάρα»!
Σε έξαλλους πανηγυρισμούς ξέσπασαν οι Ελληνες διεθνείς με το σφύριγμα της λήξης από τον Ιταλό ρέφερι, Ντανιέλε Ορσάτο!
Βασικοί, παγκίτες κι όλη η αποστολή μαζεύτηκαν στη σέντρα του γηπέδου μετά το νικηφόρο 2-1 επί της Γεωργίας και αγκαλιασμένοι τραγουδούσαν για...
... τον θρίαμβο της «γαλανόλευκης» που μεταφράζεται σε τρίτη διαδοχική παρουσία στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! Αν μη τι άλλο μια εξαιρετική επίδοση που καθιερώνει την Ελλάδα στην ελίτ της «γηραιάς ηπείρου».
Κι ενώ οι παίκτες ήταν γονατιστοί και είχαν σχηματίσει έναν κύκλο, στο κέντρο του καθόταν ο αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έδινε το πρόσταγμα για τους πανηγυρισμούς. Όταν λοιπόν ξεκίνησαν ένας-ένας να σηκώνονται ο «Κάρα» έμεινε καρφωμένος στο χορτάρι!
Όχι ότι δεν μπορούσε να σηκωθεί, απλά από τις καρπαζιές που έτρωγε από τους συμπαίκτες του, του πήρε λίγη ώρα! Ενδεικτικό του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί στο στρατόπεδο της Ελλάδας με τον αρχηγό να δέχεται με γέλια το κάζο από τους συμπαίκτες του!
Ισως αυτός ήταν ένας τρόπος για να τον ευχαριστήσουν για το ότι έβγαλε... νοκ άουτ τον σκόρερ της Γεωργίας, Νταβίντ Ταργκαμάτζε. Ο «Κάρα» μάρκαρε σε μια ανύποπτη φάση γύρω στο 70' τον παίκτη της Γεωργίας, ο οποίος τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι της Ελλάδας να παίξουν με 10 παίκτες ως το φινάλε, καθώς ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε ήδη κάνει και τις τρεις αλλαγές!
SENTRA GOAL