Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΟΥΣΗ!

Ένα ακόμα ενεργειακό κύμα έρχεται να κατακλύσει το ανώτερο νοητικό επίπεδο της ανθρωπότητας. Αυτό συμβαίνει διότι μετά το πέρας των 30 τελευταίων ετών τα 2 στρατόπεδα του "καλού" και του "κακού" έρχονται σε εμφανή αντιπαράθεση…..
                                                                                            Γράφει η Annie Christof
 Όλοι έχουμε παρατηρήσει ότι από τότε που τροποποιήθηκε ο οραματισμός  για την Ελλάδα και αποφασίσαμε να τον κάνουμε πιο δραστικό  με την προσθήκη χρωμάτων και άλλων, τα πράγματα ήλθαν τα πάνω κάτω.
Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι όμως διότι το σίγουρο είναι ότι ...
...μέσα από αυτή την κατάσταση η χώρα μας θα βγει οπωσδήποτε πολύ πιο δυνατή από πριν.
Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από την τρομολαγνεία  των ΜΜΕ ούτε από την κακοήθεια των οποιωνδήποτε κερδοσκόπων, είτε είναι Έλληνες, είτε ξένοι. Όλα αυτά θα είναι μια καλή αφορμή ασχέτως κυβερνήσεων και πολιτικού κόσμου και είναι σίγουρο ότι θα βγούμε ενισχυμένοι.
       Εκείνο που πρέπει να επιβάλλουμε είναι, εκείνοι που προσπαθούν να κάμψουν την ενέργεια και τον ψυχισμό μας ,να μην τα καταφέρουν, γιατί εκείνο που είναι σημαντικότερο για τους εχθρούς είναι να καμφθεί το φρόνημα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η απαισιοδοξία φέρνει πολλές αρνητικές καταστάσεις που μας επηρεάζουν ακόμα και στην καθημερινότητα μας.
Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από το κλίμα που καλλιεργείται, αλλά να έχουμε σα γνώμονα το θετικό που θα προκύψει και να αντιδρούμε με τα ανάλογα θετικά συναισθήματα.