Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

                             ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΈΚΛΕΨΑΝ
 ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Κ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
ΤΑ 3 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
                                                  Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ο επικεφαλής της Παράταξης Γιώργος Καλούδης, συμμετείχε χτές στην Επιτροπή των Φορέων, Παρατάξεων και Κομμάτων της Κέρκυρας για να μη πληρώσουν όσοι δεν έχουν τα χαράτσια, η οποία...
... περιόδευσε χτες στη Λευκίμμη, Ριγγλάδες και Ποτάμι. Έγινε ενημέρωση του λαού της Λευκίμμης στα καφενεία, μοιράστηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ και συζήτησαν τα προβλήματα του λαού της Λευκίμμης. Από τις συζητήσεις προέκυψε ότι 3 είναι τα σοβαρότερα και εντονότερα προβλήματα:
 1. Η καθαριότητα,
 2. Το αποχετευτικό και
 3. Το αδέσποτο επιβατικό και εμπορικό Λιμάνι της Λευκίμμης,(ένα από τα 28 αδέσποτα Λιμάνια της Κέρκυρας), χωρίς ούτε μία τουαλέττα ή πινακίδες κατεύθυνσης!
Και εύλογα αναριωτώνται: Γιατί πληρώνουμε και μάλιστα πολύ ακριβά βουλευτές, και ειδικότερα τους κυβερνητικούς, και άλλους αξιωματούχους, όταν δεν ασχολούνται και δεν λύνουν  χρόνια  προβλήματά μας;
Ως συνήθως το κανάλι  START πρώην ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ ιδιοκτησίας του επιχειρηματία κ. Λευτέρη Λιντοβόη δεν ήλθε να πάρει τη δήλωση.