Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΥΡΟΥ- ΔΕΝΔΙΑ!


OΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ FACE  ΒΟΟΚ, KAI TA ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ΚΕΡΥΡΑΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ
Τις  τελευταίες μέρες έβλεπα συνεχώς ανακοινώσεις και εμφανίσεις στα ΜΜΕ του κυρίου Δένδια και πίστεψα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πως θυμήθηκε οτι είναι βουλευτής Κέρκυρας και πως θα ασχολούνταν με τα προβλήματα του Νομού. Με λύπη, βλέποντας το παραπάνω δημοσίευμα, διαπίστωσα πως ήταν το ενδεχόμενο των εκλογών που τον ταρακούνησε και φοβάμαι μήπως μόνο αυτό τελικά τον ενδιαφέρει....


Ξεκινώ επαφές γιατί είμαστε σε μακρά προεκλογική περίοδο δήλωσε από την ΠΙΝ ο βουλευτής της ΝΔ Ν. Δένδιας, σε συνάντησή του με τον περιφερειάρχη.
Για ενημερωτική συνάντηση με θέμα τη λειτουργία της...
... ΠΙΝ και την πορεία των μεγάλων έργων ξεκίνησε η επίσκεψη του βουλευτή Νίκου Δένδια στην ΠΙΝ σε προεκλογική ανακοίνωση κατέληξε. «Ξεκινώ σειρά επαφών με όλους τους θεσμικούς φορείς γιατί στο τέλος της μακράς προεκλογικής περιόδου η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του κερκυραίου βουλευτή.
Και ολίγον από έργα...
Κατά τα λοιπά στη συνάντηση, που παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρ. Άνθης και ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Χρ. Σκούρτης συζητήθηκαν τα των έργων και οι δυσκολίες στη λειτουργία της αιρετής Περιφέρειας. 
Ο κ. Σπύρου τόνισε ότι «δυστυχώς από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας, διαπιστώσαμε ότι τα μεγάλα έργα τόσο στην Κέρκυρα, όσο και γενικότερα στην Περιφέρεια μας, λιμνάζουν. Στόχος μας είναι, παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν και το δυσμενές περιβάλλον το οποίο έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας, να υπερκεράσουμε τα προβλήματα με στόχο να επαναλειτουργήσουν τα μεγάλα έργα, όπως είναι ο προσήνεμος μόλος στο λιμάνι, η μαρίνα στο Καφέ Γυαλί, τα έργα οδοποιίας, η παράκαμψη Αυλιωτών και άλλα». 
Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι «αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα η αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ και των άλλων συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων της Ε.Ε, ώστε να δοθεί αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας». «Παράλληλα όμως», συνέχισε ο κύριος Σπύρου «θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και την γενικότερη οικονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην χώρα μας, θεωρώντας ότι δεν είναι οικονομική η κρίση αλλά πολιτική και κοινωνική. Θέλουμε σε αυτή την προσπάθεια που καταβάλλουμε να έχουμε σύμμαχο μας την κοινωνία».
Ν. Δένδιας: Ξεκινώ από την ΠΙΝ...
Στη συνέχεια ο κύριος Δένδιας εξήγησε ότι «Έχει διπλή σημασία η συνάντηση αυτή. Αφ’ ενός θα πρέπει να γίνουν προσπάθειες για την επανεκκίνηση των μεγάλων έργων και είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τον Περιφερειάρχη για τις προσπάθειες αυτές. 
Από την άλλη πλευρά, σήμερα από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ξεκινώ ένα πλαίσιο επισκέψεων με τους θεσμικούς φορείς του τόπου ακόμα και με τις Ν.Ε όλων των κομμάτων γιατί θεωρώ ότι η χώρα μας έχει μπει σε μια μακρά προεκλογική περίοδο και η Νέα Δημοκρατία στο τέλος αυτής της περιόδου θα αναλάβει και πάλι τη διακυβέρνηση της χώρας μας. Πρέπει λοιπόν να συμφωνήσουμε όλοι μας, στον τρόπο με τον οποίο ο τόπος μας θα προοδεύσει».

ΑΠΟ ΤΟ CORFU PRESS