Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΧΑΣΑΠΗΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ!


Το ηλεκτρονικό ρολόι του White Hart Lane σημάδευε το 37ο λεπτό όταν ο Ολλανδός ρέφερι Νάιχαους πήρε μια απόφαση που σηκώνει...
... πολλή κουβέντα. Αναφερόμαστε στην αποβολή του Σταφυλλίδη και στο πέναλτι που καταλόγισε ο Ολλανδός ρέφερι σε ένα χρονικό σημείο που ο ΠΑΟΚ έλεγχε το ρυθμό του αγώνα. Βλέποντας το video με τις φάσεις του παιχνιδιού είναι ξεκάθαρο πως ο νεαρός απομακρύνει επί της γραμμής με το σώμα και όχι με το χέρι.
Ο Κώστας Σταφυλλίδης μάλιστα σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης  ήταν κατηγορηματικός υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε κανένα πέναλτι.
Η φάση έγινε στην απέναντι πλευρά από αυτήν που βρισκόμασταν, όμως η πληροφόρηση που είχαν οι περισσότεροι μέσω κινητών έγινε αιτία να τα ακούσει ο Νάιχαους για τα καλά την ώρα της αποχώρησής του, τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του παιχνιδιού!
Η πέρα  για πέρα άδικη απόφαση του Νάιχαους έγινε η αιτία να αλλάξει άρδην η μορφή του παιχνιδιού και η ανύπαρκτη ως τοτε Τότεναμ να αρχίσει να δημιουργεί φάσεις και να απειλεί.
Ευτυχώς ο ΠΑΟΚ δεν πλήρωσε την ηλιθιότητα του Ολλανδού και έφυγε με το τρίποντο από την Αγγλία νικώντας όχι μόνο την Τότεναμ αλλά και τον απαράδεκτο ρέφερι που σήμερα δικαιολόγησε απόλυτα τον τίτλο που τον συνοδεύει λόγω επαγγέλματος: Αυτόν του χασάπη...
 Paokmania.gr