Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ:ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ....

                   ημέρα εθελοντισμού
   Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, την Κυριακή 4/12/2011 από τις 12:00 έως τις  15:00 μμ δείξε και εσύ τον πιο εθελοντικό σου εαυτό!!!!! Η Πολιτών Εξουσία ΜΚΟ, συμμετέχει στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Λιστόν από τους 20 φορείς - μέλη, του Εθελοντικού Δικτύου Κέρκυρας! Οι δράσεις που θα παρουσιαστούν απο την Πολιτών Εξουσία είναι οι εξής:

1) Ενημέρωση καταστημάτων, πάνω σε θέματα ανακύκλωσης και καθαριότητας!

2) Διανομή φυλλαδίων με θέμα την ανακύκλωση στην Κέρκυρα!

3) Ανακύκλωση μπαταριών, παλιών κινητών τηλεφώνων και φορτιστών!

4)Καθαρισμός των μνημείων στα Επτάνησα απο γκράφιτι και φύτεμα καλωπιστικών φυτών! 

Πάρε και εσύ μέρος στην...

... προσπάθεια μας και νιώσε τη χαρά του εθελοντισμού!!! Φέρε ότι δεν χρειάζεσαι: μπαταρίες, παλιά κινητά, φορτιστές που δεν χρησιμοποιείς και κάνε και εσύ ανακύκλωση!!! Μια μικρή κίνηση από εσένα για το περιβάλλον!!!


Θερμό ευχαριστώ στους εθελοντές που " τρέχουν " για την οργάνωση των δράσεων αυτών και επίσης στο κατάστημα χρωμάτων του κ. Σκιαδόπουλου, για την ευγενικη και προθυμη χορηγία του στα υλικά που θα χρειαστούν για τον καθαρισμό των Επτανήσων!!! 
 Όσοι εθελοντές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε κάποια από τις παραπάνω δράσεις, παρακαλώ να επικοινωνήσουν με την γραμματεία στα τηλέφωνα: 26610 34066, ώρες καταστημάτων, και στα τηλέφωνα
693 7255366 από Wind, 695 1324892 από Vodafone.