Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...


Καθε μερα μαθαινουμε και κατι που μας ξαφνιαζει,οχι γιατι περιμενουνε απο αυτο το κρατος να σκυψει με ενδιαφερον πανω απο οσους το εχουν αναγκη αλλα γιατι δεν περιμενουμε να δειχνει τοση αναλγησια σε τοσους πολλους μαζι.
Ζουμε πανω απο δυο χρονια πληρους επιθεσης του κρατους προς τον λαο,οχι σε αυτους που...


... φοροκλεβουν,οχι σε ολους εχουν μεταφερει τα χρηματα τους στην Ελβετια,οχι στους εγκληματιες πολιτικους οι οποιοι αθωωθηκαν απο τις αστειες εξεταστικες της βουλης.
Η επιθεση του κρατους ειναι εναντιον οσων δεν μπορουν να το αντιμετωπισουν, αρχισε απο τους μισθωτους και καταληξε στους συνταξιουχους,συνεχιστηκε με τις ελλειψεις σε φαρμακα,προσωπικο και υλικα στα νοσοκομεια,εκοψε πορους για ολους τους χρονια ασθενεις και να που καταληγει...
http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=16623#.Tte9E-Bnl7A.twitter  εδω.
Δεν μπορω να το αναρτησω,με ενοχλει ακομα και να το διαβαζω,οτι υπαρχουν τοσο ζωα που θεωρουν οτι θα κανουν οικονομια κοβοντας ακομα και αυτα τα επιδοματα,τι σκοπο εχουν τελικα?
Ενα κρατος εχθρος του λαου του,την ωρα που ο αντιπροεδρος της κυβερνησης ανακαινιζει το γραφειο του με κοστος ενα εκατομμυριο ευρω,που οι συμβουλοι τους και τα καθαρματα που κυβερνανε καλοπερνουν και τρωνε τον αμπακο...την ιδια ωρα εχουν βυθισει τον λαο στην χειροτερη ανεχεια.
Καποια στιγμη πρεπει να αντιδρασουμε,δεν μπορει να συνεχιστει αυτο για πολυ,δεν γινεται να περασει οση ζωη μας απομενει με μετρα και επομενα μετρα,με φοβο και αγωνια,πρεπει να σηκωσουμε το κεφαλι μας,να αντικρυσουμε τον ηλιο,να σκεφτουμε τις επομενες γενιες,σους θα πεθανουν απο τις περικοπες που επιβαλει η χουντα των τριων συγκυβερνωντων.
Και να ....οσο και να ακουγετε αγριο....τους κρεμασουμε ολους.
Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/