Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....

Του Χρήστου Άνθη
Όσοι Έλληνες ακόμα έχουν απορίες και κάνουν επερωτήσεις στον εαυτό τους και τάχα προβληματίζονται με φιλοσοφικά ερωτήματα όπως « ΤΟ ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ » απλά είναι έτοιμοι για άλλη μια ψήφο στο ΣΑΜΑΡΟΒΑΝΙΖΕΛΟ!!!! 
Εγώ να πω ότι ήρθε η ώρα όσοι βουλευτές αξιοπρεπείς έμειναν , λαός ,δήμαρχοι, περιφερειάρχες και όσοι ασκούν διοίκηση και εξουσία ,να διαλέξουν παράταξη. Από την μια πλευρά τα συνεταιράκια της αρπαχτής ,της μίζας ,της λίστας ΛΑΓΚΑΡΝΤ, και οι 520 Νταβατζήδες που κατέχουν τον πλούτο ολόκληρο αυτής της χώρας και από την άλλη ,όλος σχεδόν ο Ελληνικός λαός, που έμεινε άστεγος άκληρος και υπόδικος από αυτούς.
Πατριώτες σε κάθε εκλογική αναμέτρηση από εδώ και στο εξής, κάθε φορά που θα πάμε στην κάλπη ,κάθε λεπτό και κάθε στιγμή, μην το ξεχνάτε αυτό.
Θα πάνε στην βουλή και θα ζητήσουν να τους ψηφήσουν τα μέτρα για να πάρουν τα χωράφια. Να τους ψηφίσουν προϋπολογισμό και να τους ψηφίσουν και ότι άλλο αποφασίσει ο ΤΟΜΣΕΝ.
Κατά τα άλλα έχουν ψήφο εμπιστοσύνης από 153 φοβισμένα ανθρωπάκια που αποφάσισαν να αφήσουν άστεγο και άκληρο ένα λαό ,που ότι απόκτησε το πλήρωσε με ιδρώτα και αίμα.

Έρχεται ΤΣΟΥΝΑΜΙ ετοιμαστείτε!!! Θάρρος αξιοπρέπεια φιλότιμο και πάνω από όλα η ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!!!!!!!!!