Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΖΑΚΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ....

Με 27 βουλευτές πορεύεται πλέον το ΠΑΣΟΚ, καθώς κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας η πρώην βουλευτής του κόμματος, Θεοδώρα Τζάκρη, ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.
Άμεσα Βενιζέλος ενημέρωσε το προεδρείο της Βουλής ότι η κα Τζάκρη διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
Η κυρία Τζάκρη με επιστολή της αναφέρει τους λόγους που είπε το «ναι»
«Η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας ανικανότητας και από έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο από την κρίση. Την ίδια στιγμή που ο Ελληνικός λαός εξοντώνεται από τις συνεχείς περικοπές και τους φόρους και η δήθεν ανάπτυξη αναβάλλεται συνεχώς για το μέλλον το μόνο σχέδιο της Κυβέρνησης είναι να διαχειριστεί επικοινωνιακά τους νέους φόρους και τις νέες περικοπές που της επιβάλλουν οι δανειστές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι προφανές ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ούτε το ...

...θάρρος ούτε το ηθικό κύρος να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια.

Η επόμενη ημέρα πρέπει να χαραχτεί με γνώμονα την αντιμετώπιση του κοινωνικά διαλυτικού φαινομένου της ανεργίας, την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης, την υπεράσπιση των δημόσιων επιχειρήσεων και την ένταξή τους σε ένα συνολικό σχέδιο δημόσιων επενδύσεων για την ανάταξη της οικονομίας, τη διάσωση του κράτους πρόνοιας και βέβαια την επαναφορά της ορθής και δημοκρατικής λειτουργίας του κοινοβουλίου. Η σημερινή μου απόφαση είναι μόνο πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα και απέναντι στους συμπολίτες μου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώσω τα emails των δανειστών».
Από το κουτί  της Πανδώρας