Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ....

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας υπόθεση κλοπής οικοδομικών εργαλείων από εξωτερικό χώρο οικίας στην Κέρκυρα, που έγινε το Σάββατο (09.11.2013) το βράδυ και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ρομά ηλικίας από 15 έως 22 ετών για κλοπή.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ταυτοποιήθηκαν οι τρεις ημεδαποί ρομά, ως οι δράστες κλοπής οικοδομικών εργαλείων συνολικής αξίας 5.000 ευρώ περίπου, από εξωτερικό χώρο οικίας στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα Κέρκυρας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας
.
Συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις δύο ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα


Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα,   σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις,  στον Βιρό και στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 40 ετών, για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη και ηρωίνη).
Αναλυτικότερα εντοπίστηκε:
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι 18χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, την (17.11.2013) το μεσημέρι, παρουσία δικαστικού λειτουργού,  μικροποσότητα κάνναβης
Στην κατοχή 40χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, την (18.11.2013) το απόγευμα  στον Βιρό Κέρκυρας, μικροποσότητα ηρωίνης
Οι δύο ημεδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.