Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΗΘΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

... που ασκήθηκε από την εφημερίδα «Κερκυραϊκά σπορ» κατά του μέλους του Δ.Σ και υπεύθυνου για θέματα οργάνωσης και εκπαίδευσης των διαιτητών κ. Γ. Βλαχόπουλου, καθώς και κατά της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας στη συνεδρίασή του στις 7.11.2013 με συντριπτική πλειοψηφία (διαφώνησε ο κ. Κ. Ρούσσινος) αποφάσισε να καταγγείλει την αήθη και συκοφαντική επίθεση που ασκήθηκε από την εφημερίδα «Κερκυραϊκά σπορ» κατά του μέλους του Δ.Σ και υπεύθυνου για θέματα οργάνωσης και εκπαίδευσης των διαιτητών κ. Γ. Βλαχόπουλου, καθώς και κατά της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.
Η επιτροπή διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Κ έχει ήδη επιληφθεί για όσα περιγράφηκαν στο δυσάρεστο περιστατικό που έγινε σε αγώνα πρωταθλήματος.
Οι υπαινιγμοί, τα υπονοούμενα, οι απαξιωτικές εκφράσεις, χωρίς τη στοιχειώδη διασταύρωση των «πληροφοριών» (αν και ο συντάκτης του άρθρου ήταν απών) φανερώνουν σκοπιμότητες και προθέσεις που είναι μακριά από τις λογικές εξυπηρέτησης του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας.
Αναδεικνύουν εμπάθεια εναντίον του μέλους μας, ενώ περιλαμβάνουν και τις απαραίτητες προτροπές για παραιτήσεις, αποχωρήσεις, αντικαταστάσεις και αποφάσεις!!
Εμείς συνιστούμε νηφαλιότητα, ηρεμία και καλή διάθεση.
Διοίκηση και δημοσιογραφία που να υπηρετούν το σκοπό τους.

Όλα τα υπόλοιπα είναι δεδομένο θα τα αντιμετωπίσει το ίδιο το ποδόσφαιρο με την αυτοκάθαρσή του και αποδίδοντας στον καθένα το ρόλο που έχει.