Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: "ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει λόγο για επένδυση δεκάδων εκατομμυρίων και ετοιμάζεται να μπει στην ΠΑΕ με συμπαίκτη-Κολοσσό!


Η είδηση της εισόδου του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, αφού αν το deal ολοκληρωθεί τα δεδομένα αλλάζουν εντελώς! Ο Γιαννακόπουλος, με δηλώσεις του στη Live Sport, έκανε λόγο για επένδυση πολλών εκατομμυρίων στην ομάδα, ενώ τόνισε πως δεν θα αφήσει το μπάσκετ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, φέρεται να έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με μεγάλο οικονομικό κολοσσό από το εξωτερικό, προκειμένου να μπουν μαζί στον Ολυμπιακό!
«Στον Παναθηναϊκό θα επενδυθούν δεκάδες εκατομμύρια. Κι όταν λέω στον Παναθηναϊκό, ενώ στην ομάδα του Παναθηναϊκού.Το θέμα θα έχει κλείσει οριστικά μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου», ενώ εκφράζει την αισιοδοξία πως θα είναι σύμφωνος κι ο Γιάννης Αλαφούζος στην πρότασή του. Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν πάρει όλα τον δρόμο τους. Θα έχω καταθέσει την πρότασή μου για την ΠΑΕ, η οποία πιστεύω ότι θα βρει σύμφωνο τον κ.Αλαφούζο», τόνισε στην εφημερίδα.
Όσον αφορά το μπάσκετ, ήταν σαφής: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα να αφήσω ποτέ το μπάσκετ»!

Leoforos.gr