Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΤΑΞΙ:ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!


ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΚΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ!
Διαμαρτυρία των οδηγών ταξί στο βράχο της Ακρόπολης. Επιτρέπουν την ελεύθερη είσοδο των επισκεπτών. Ο Δημήτρης Ρέππας αφήνει σε συνέντευξή του ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης του θέματος των ...

...αυτοκινητιστών
Σε συμβολική διαμαρτυρία προχώρησαν πριν από λίγο οδηγοί ταξί της
Αθήνας, που κατέλαβαν τα εκδοτήρια της εισόδου στον βράχο της Ακρόπολης, επιτρέποντας την ελεύθερη είσοδο των επισκεπτών.
Η διαμαρτυρία θα ολοκληρωθεί σε δυο ώρες. Το Σάββατο οι αυτοκινητιστές είχαν προχωρήσει σε άνοιγμα διοδίων, ενέργεια που θα επαναλάβουν και σήμερα.
Στο μεταξύ, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης του θέματος των αυτοκινητιστών σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, επιχειρώντας να κατευνάσει τα πνεύματα μετά το κομφούζιο που δημιουργήθηκε με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών και το πλήγμα στον τουρισμό.
Προτρέπει μάλιστα τους ιδιοκτήτες ταξί να μην κάνουν στους άλλους ό,τι δεν θα ήθελαν για τους ίδιους. "Δεν μπορεί να κάνεις σε κάποιον αυτό που δεν θέλεις να υφίστασαι εσύ", σημείωσε.
Ταυτόχρονα, την ώρα που ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Ραγκούσης, άφηνε σαφείς αιχμές εναντίον του, ο Δημήτρης Ρέππας τείνει χείρα φιλίας στο διάδοχό του.
"Ο κ. Ραγκούσης είναι σημαντικός και ελπιδοφόρος πολιτικός. Δεν υπάρχει οποιασδήποτε μορφής βεντέτα μαζί του, όπως κάποιοι παρουσιάζουν", επισήμανε.
Επιμένει ωστόσο ότι απαιτούνται πληθυσμιακά κριτήρια στη χορήγηση των αδειών ταξί, όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
News247.gr