Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Η "ΑΠΟΔΕΙΞΗ" ΓΙΑ ...ΙΗΣΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ένα ζευγάρι ισχυρίζεται ότι σε μία από τις αποδείξεις τους απεικονίζεται το πρόσωπο του Χριστού. Οι ίδιοι μιλούν για θείο μήνυμα και δηλώνουν πίστη στο Θεό (Vid)
Το εν λόγω συμβάν σημειώθηκε στην επαρχία Anderson, της Νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ όταν ένα ζευγάρι βρήκε στο...

... πάτωμα του διαμερίσματός του μία απόδειξη από πρόσφατες αγορές τους, στην οποία είχε σχηματιστεί το πρόσωπο του Χριστού.
Ο Jacob Simmons και η αρραβωνιαστικιά του, Gentry Lee Sutherland μιλούν για θαύμα και κάνουν λόγο για ένα ένα θείο μήνυμα με αποδέκτες τους ίδιους. Λίγες ώρες πριν βρουν την απόδειξη, είχαν επισκεφθεί την εκκλησία και αναρωτιούνταν ''πώς είναι ο Ιησούς και αν θα τον αναγνώριζαν αν τον έβλεπαν μπροστά τους''.
''Έφευγα από την κουζίνα, όταν είδα κάτω την απόδειξη και ένα πρόσωπο να με κοιτάει'' δηλώνει συγκλονισμένος ο Jacob. Ένα σκούρο γκρι σημάδι είχε σχηματιστεί. Δύο μάτια, μία μύτη και ένα στόμα σε ένα πυκνό γενειοφόρο πρόσωπο είχε εμφανιστεί.
''Φώναξα τη γυναίκα μου. Την κοιτούσαμε για αρκετά λεπτά, όταν και οι δύο είπαμε με μία φωνή ότι πρόκειται για το πρόσωπο του Χριστού'' αναφέρει το ζευγάρι.
''Ήμασταν συγκλονισμένοι, μας είχε κοπεί η ανάσα'' αναφέρει η κοπέλα. Χωρίς να χάσουν χρόνο τηλεφώνησαν στο κατάστημα που τους είχε δώσει την απόδειξη και ρώτησαν πως θα μπορούσε να γίνει αυτό.
Τους πληροφόρησαν πως μόνο εάν είχε καεί θα μπορούσε να πάρει τέτοιο χρώμα. Οι ίδιοι δεν είχαν κάνει κάτι ανάλογο για να πάρουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
''Αισθανόμαστε ευλογημένοι από το Θεό. Μας έστειλε ένα σημάδι για να μας ανοίξει τα μάτια'' δηλώνει το ζευγάρι. Αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την ιστορία τους για να μοιραστούν την ευλογιά Του με όλο τον κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


N EWS247.GR