Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΦΟΒΕΡΟ!!!ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ GR....

…σύντομα κοντά μας
                    ΔΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


Αν επιθυμείτε μία έντιμη και αξιόπιστη ενημέρωση, αν θέλετε να παρακολουθείτε ποιοτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, αν επιμένετε να είστε ενημερωμένοι πολίτες και όχι...θεατές, ε τότε θα μπορείτε να κάνετε «ΖΟΟΜ» στο ελληνικό κανάλι, το GR.
Ήδη μπορείτε να μας δείτε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα «ZOOM», που σταδιακά θα μεταδίδει καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές, πλήρες ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με κεντρικό δελτίο ειδήσεων και άλλες τηλεοπτικές παρεμβάσεις.

Η «ΖΟΥΓΚΛΑ» προχωρεί βήμα βήμα. Από την ηλεκτρονική εφημερίδα στο διαδικτυακό ραδιόφωνο και παράλληλα με το INTERNET στην επίγεια τηλεόραση. Πορεία δύσκολη αλλά γοητευτική.

Γνωστοί δημοσιογράφοι και πρόσωπα της τηλεόρασης πλαισιώνουν το εγχείρημα.

Ήδη οι εκπομπές της τηλεόρασης της Ζούγκλας έχουν ανέβει στην τηλεοπτική συχνότητα του «ZOOM» και σύντομα σε 25 περιφερειακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε, λοιπόν, να τις παρακολουθείτε και μέσα από τις συμβατικές τηλεοπτικές οθόνες σας. Πολύ 
σύντομα, στην τηλεοπτική συχνότητα «ΖΟΟΜ», το ελληνικό κανάλι GR θα σας...

... ενημερώνει, θα σας διασκεδάζει αλλά και θα προκαλεί την ίδια τη συμμετοχή σας. Διότι αυτό είναι το ζητούμενο.

Σχεδιάζουμε μία τηλεοπτική παραγωγή που ανταποκρίνεται στις αγωνίες του κόσμου και δίνει απαντήσεις στα καθημερινά ερωτήματα που τον βασανίζουν.

Η μάχιμη δημοσιογραφία απευθύνεται αλλά και τροφοδοτείται από του ενημερωμένους πολίτες.

Μία μικρή γεύση από τις εκπομπές και τις προετοιμασίες του καναλιού. Της δικής σας συχνότητας...


Live περιήγηση στις εγκαταστάσεις του σταθμού μας (Το στούντιο του Κίτρινου Τύπου)

(Οι εγκαταστάσεις του σταθμού)


Studio 1


(Προετοιμασίες για τα σκηνικά της Ζούγκλας)


(Ζούγκλα...)


(Το studio του δελτίου ειδήσεων)


(Το βεστιάριο)


(Το στούντιο του μεσημεριανού μαγκαζίνο του σταθμού με την Κιμ Κίλιαν)Επίσης, όλα θα είναι έτοιμα για την έναρξη των τηλεοπτικών εκπομπών «Κίτρινος Τύπος» και «Ζούγκλα» στα υπερσύγχρονα στούντιο, τα οποία σε λίγες ημέρες θα «φιλοξενήσουν» ρεπορτάζ και αποκαλύψεις της δημοσιογραφικής ομάδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.Το στούντιο του «Κίτρινου Τύπου» περιμένει τον οικοδεσπότη και τους προσκεκλημένους...Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για να μεταδοθούν οι εκπομπές όπως ακριβώς την περασμένη σεζόν που αναμεταδόθηκαν από 25 περιφερειακούς σταθμούς. Από την Κρήτη έως τον Έβρο και από τη Μυτιλήνη έως την Κέρκυρα.Τα φώτα και οι ρομποτικές κάμερες έτοιμες για... δράση. Από την αίθουσα σύνταξης θα υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων, όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο για την ενημέρωση και των τηλεθεατών.

Στο master control room σκηνοθέτες, τεχνικοί και παραγωγοί θα ζουν στον ρυθμό της επικαιρότητας. Άλλωστε η περσινή σεζόν ήταν άκρως πετυχημένη, όπως απεδείχθη από την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε όλη την Ελλάδα.

Μείνετε συντονισμένοι. Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινά με συνοδοιπόρους όλους εσάς.

Σύντομα κοντά σας...


Ζougla.gr