Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.....

Καθηγήτρια έστελνε ερωτικά μηνύματα στη μαθήτριά της

Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες καθηγήτρια στην Πάτρα. Καταγγελίες ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τη μαθήτριά της. Σάλο προκάλεσε η είδηση και στο υπουργείο Παιδείας


 
Μια απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως και ταράζει για ακόμη μία φορά την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αφού μία καθηγήτρια στην Ήπειρο αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, αφού φέρεται να έστελνε μηνύματα ερωτικής φύσεως σε μαθήτριά της.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν οι γονείς της μαθήτριας επισκέφθηκαν πριν από περίπου δέκα ημέρες το αστυνομικό τμήμα πόλης της Ηπείρου και κατήγγειλαν το γεγονός.
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ξεκίνησε έρευνες από τις οποίες προέκυψε πως η καθηγήτρια έστελνε μηνύματα σεξουαλικής φύσεως στη μαθήτριά της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το νέο αυτό περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στα αρμόδια εκπαιδευτικά όργανα στην Ήπειρο αλλά και στο υπουργείο Παιδείας.
Να σημειώσουμε εδώ πως τα αρμόδια εκπαιδευτικά όργανα στην Ήπειρο, έχουν επιληφθεί του θέματος και σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το θέμα ακόμη και τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: patrisnews.com