Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.....

 Χάνει το θρόνο της η βασίλισσα Ελισάβετ;


Φωτογραφία για Σάλος στην Αγγλία με την βασιλική οικογένεια: Χάνει το θρόνο της η βασίλισσα Ελισάβετ;Σάλο έχει προκαλέσει στην Βρετανία η επιστημονική ανακάλυψη που έχει να κάνει με την βασιλική οικογένεια και την διαδοχή στον θρόνο.

Υπάρχει περίπτωση μέχρι και να τεθεί θέμα να εκθρονιστεί ακόμη και η βασίλισσα Ελισάβετ, της οποίας το δικαίωμα να βρίσκεται στο θρόνο της Βρετανίας τα τελευταία 62 χρόνια αμφισβητείται.

Οι επιστήμονες είναι σχεδόν 100% σίγουροι ότι ο σκελετός που βρέθηκε σε ένα πάρκινγκ στο Λέστερ το 2012 ανήκει τον Ριχάρδο τον Γ'. Τα ερωτήματα που προκύπτουν αφορούν στον απόγονο του Εδουάρδου του Γ', τον πρώτο δούκα του Λάνκαστερ, Ιωάννη της Γάνδης (John of Gaunt), προ προ πάππου του βασιλιά Ερρίκου του έβδομου και πρόγονο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Aν ο Ιωάννης της Γάνδη ήταν εξώγαμος γιος του βασιλιά Εδουάρδου, αυτόματα αφαιρείται από τους απογόνους του το δικαίωμα στο θρόνο. Ο Ιωάννης της Γάνδης ήταν πατέρας του Ερρίκου του 4ου, οπότε αν ο πρώτος δεν ήταν "νόμιμο" παιδί του Εδουάρδου, θεωρείται πως ο Ερρίκος δεν είχε δικαίωμα στο θρόνο και μοιραία δεν είχε κανένας από τη δυναστεία των Tudors!

Πηγή: express.co.uk