Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ε.Π.Σ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΣΙΜΟΣ ΓΡΑΙΚΟΣ !!!!

 Ο συμπαθέστατος και ικανότατος ποδοσφαιριστής της Ολυμπιάδας Καρουσάδων τιμωρήθηκε με 13 αγωνιστικές από την Πειθαρχική για την αποβολή του στο "χαλί".  
Πεντάρα σε δύο παίκτες των Λύκων και Ίσερη.
*
Η Πειθαρχική Επιτροπή  της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του ΚΑΠ, του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Π.Ο, τα Φ.Α. των αγώνων των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου, τις εκθέσεις των παρατηρητών αγώνων, τις απολογίες των σωματείων και παραγόντων   επέβαλε τις παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές:

13 αγωνιστικές & 130 ευρώ
Σ. Γραικός (Ολυμπιάδα)

5 αγωνιστικές & 50 ευρώ
Δ. Ίσερης (Σιναράδες)
Hismo Lendi (Λύκοι)
Ελ. Γρίβας (Λύκοι)

4 αγωνιστικές & 40 ευρώ
Αλ. Τράνακας (Corfu FC)
Δ. Αγάθος (Αστέρας Λιαπάδων)

3 αγωνιστικές & 30 ευρώ
Κ. Ανδριώτης (ΟΦΑΜ)
Σπ. Κουτρούλης (Αετός Κουσπάδων)

2 αγωνιστικές & 20 ευρώ
Γ. Σγούρος (Αστέρας Σπαρτύλα)

1 αγωνιστική & 10 ευρώ
Ν. Σπίνουλας (Ηρακλής Αγ. Δέκα)
Αλ. Μυρίλλας (Σιναράδες)

1 αγωνιστική
Σπ. Βλάχος (Ολυμπιάδα)
J. Klidi (ΟΦΑΜ)
Αν. Μάζης (Αετός Αγ. Αθανασίου)
Χ. Καραγιώτης (Άρης Κέρκυρας)
Π. Παπαθανασίου (Αλκίνοος)


Παράλληλα αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Π.Ο, τον Κ.Α.Π, τα Φ.Α. των αγώνων των πρωταθλημάτων, τις εκθέσεις των αξιωματούχων αγώνων, τις απολογίες των σωματείων και παραγόντων, αλλά και κάθε στοιχείο που υποβλήθηκε κατά την εκδίκαση υποθέσεων  μετά από την προβλεπόμενη κλήτευση σε όποιες περιπτώσεις απαιτείται, επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

•    Στο σωματείο ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  χρηματική ποινή  50 ευρώ (καταβολή μέχρι 10/1/2015).
•    Στον Εκπρόσωπο του σωματείου ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΟΥΡΣΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε(15) μέρες από 11.12.2014 μέχρι και 26.12.2014.
•    Στο σωματείο ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ  η ποινή της έγγραφης επίπληξη.
•    Στον Αντιπρόεδρο του σωματείου ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε(15) μέρες από 11.12.2014 μέχρι και 26.12.2014.
•    Στον Εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ ΚΑΒΟΣ ΜΑΚΑΝΤΑΝΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μια(1) αγωνιστική.  
•    Στον προπονητής του σωματείου ΑΟ ΑΣΤ.ΣΠΑΡΤΥΛΑΣ ΦΡΟΝΙΜΟ ΗΡΑΚΛΗ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μια(1) αγωνιστική.
-  Απορρίπτεται το αίτημα του σωματείου ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ σχετικά με την τροποποίηση της ποινής του ποδοσφαιριστή ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.
-  Επιβάλλεται χρηματική ποινή ύψους 200 ευρώ στο σωματείο: ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ επειδή δεν προσέλαβαν, όπως είχαν υποχρέωση διπλωματούχο προπονητή, ο οποίος να πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο Κανονισμός Προπονητών. Η ποινή θα διπλασιαστεί αν τα σωματεία δεν ανταποκριθούν και επιμείνουν στη μη εφαρμογή του κανονισμού.
Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν στο Ταμείο Α
λληλεγγύης Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Κ. (καταβολή ποινής μέχρι 10/1/2014)