Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ.....


…και Τοπικών Συμβουλίων, όπου υπάρχουν εν χρήσει γήπεδα.


Συνάντηση πραγματοποίησαν χθες (Δευτέρα 1/12/2014) ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σταμάτης Απέργης και ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Δούκας με τους εκπρόσωπους ποδοσφαιρικών ομάδων και Τοπικών Συμβουλίων, όπου υπάρχουν εν χρήσει γήπεδα.  



Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των ομάδων: Αγίων Δέκα Νίκος Πουλής, Περιβολίου Γιώργος Νάος, Πετριτή Αντώνης Κουρτέσης, Καρουσάδων Νίκος Κουρσάρης, Νυμφών Σπύρος Βεδουράς και Νυμφών Γιάννης Φαρμάκης καθώς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίων Δέκα Νίκος Πουλής. 



Εισηγητικά ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Δούκας εξήγησε στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, ότι υπάρχει άμεση αναγκαιότητα συνεργασίας όλων για την αδειοδότηση των γηπέδων, όπως ορίζει η νομοθεσία. «Είναι ένα άκρως σοβαρό θέμα, το οποίο ξεκινάμε, χρονοβόρο και κοστοβόρο και είναι απαραίτητη η συνεργασία προκειμένου να καταφέρουμε να αδειοδοτήσουμε τα γήπεδα», εξήγησε.



Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ  κ. Απέργης διαβεβαίωσε ότι πρόθεση του είναι να τηρηθεί στο ακέραιο η νομοθεσία, να λειτουργήσουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις με κανόνες ασφάλειας και να βοηθηθούν τα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία στο έργο τους. «Για να συμβεί αυτό, όμως, είναι απαραίτητη η συνεργασία μας, είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά και θεωρώ αναγκαία τη συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας», τόνισε χαρακτηριστικά, δεσμευόμενος – μετά από αίτημα των εκπροσώπων των ποδοσφαιρικών σωματείων – να επισκεφθεί σύντομα όλες τις εγκαταστάσεις για να διαπιστώσει από κοντά τα ξεχωριστά προβλήματα κάθε μιας.


Οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών σωματείων εκδήλωσαν την ικανοποίησή τους για την συνάντηση αυτή και ζήτησαν να υπάρξει συνέχεια στην ενημέρωση και την συνεργασία των δύο πλευρών σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ ήδη προσκόμισαν φακέλους με έγγραφα και στοιχεία για τα γήπεδα, που είχαν στη διάθεσή τους. Καθώς τη συνάντηση απασχόλησαν επίσης οι ανάγκες των γηπέδων ζητήθηκε από τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων να καταγράψουν τις άμεσες ανάγκες που υπάρχουν, ώστε στο μέτρο του δυνατού να υπάρξει βοήθεια από το ΔΟΠΑΠ.