Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ !

Μόνη κι όμορφη στο... ασανσέρ
Μόνη κι όμορφη στο... ασανσέρΠερίπου μισή ώρα έμεινε εγκλωβισμένη σε ασανσέρ του Κοινοβουλίου η Αντζελα Γκερέκου, ένα ακόμα «θύμα» του συγκεκριμένου ανελκυστήρα. Η βουλευτής Κέρκυρας είχε μόλις τελειώσει από συνεδρίαση επιτροπής και μπήκε στο ασανσέρ με προορισμό το ισόγειο. Το ασανσέρ όμως είχε άλλα σχέδια… Και κάπου ανάμεσα στον πρώτο όροφο και το ισόγειο, έβαλε φρένο.

Η κ. Γκερέκου φώναξε σε βοήθεια παραμένοντας όμως απόλυτα ψύχραιμη. Τελικά την αντιλήφθηκε ένας αστυνομικός και μερικοί κοινοβουλευτικοί συντάκτες, που ένωσαν τις… δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια να απεγκλωβίσουν την όμορφη Επτανήσια.

Το ασανσέρ όμως δεν ..υπάκουσε και χρειάστηκε η επέμβαση του συντηρητή για να αποδεσμεύσει τη βουλευτή, περίπου μισή ώρα αργότερα. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι πολλοί αυτοί που την έχουν πατήσει, με πρόσφατο θύμα μια δημοσιογράφο την ώρα του ρεπορτάζ. Όσοι πλέον χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο ανελκυστήρα θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με θάρρος. Οι δεν κλειστοφοβικοί, ούτε απέξω δεν τους συνιστούμε να περνάνε…

newsbeast.gr