Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ !

Εκαινιάζει τα γραφεία του κόμματός της ...


ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΔΑΝΕΙΑ,ΔΕΗ,nea erotisi bakogianni,daneia,deiΕπίσκεψη στην Κέρκυρα πραγματοποιεί σήμερα η πρόεδρος του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Η κα Μπακογιάννη θα εγκαινιάσει το βράδυ τα γραφεία του κόμματός της στην Κέρκυρα ενώ το μεσημέρι είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών φορέων και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αργότερα, η κα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η ανάπτυξη του τουρισμού στην Κέρκυρα, ενώ απάντησε σε σειρά ερωτήσεων για την οικονομική πολιτική, τις ενδεχόμενες εκλογές και το μνημόνιο.
Υποστήριξε ότι οι εκλογές αυτή τη στιγμή θα ήταν ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να γίνει σήμερα στη χώρα ενώ εκτίμησε πως αν γίνουν τελικά εκλογές, κανένα κόμμα δεν θα μπορέσει να κατακτήσει την αυτοδυναμία καθώς οι ψηφοφόροι θα δώσουν εντολή για συνεργασίες. Ωστόσο, όσον αφορά στη στάση του δικού της κόμματος, ξεκαθάρισε ότι δεν την ενδιαφέρουν οι καρέκλες αλλά οι πολιτικές που θα πρέπει να ακολουθηθούν. Έκανε λόγο για λάθος οικονομική πολιτική από την κυβέρνηση επειδή έριξε βάρος στις μειώσεις μισθών σε εργαζόμενους και συνταξιούχους που απέφεραν ελάχιστα πλήττοντας τους πολίτες, αντί να προχωρήσει στη μείωση του δημόσιου τομέα με καταργήσεις, συγχωνεύσεις και εξυγίανση δημοσίων φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων.
Σχετικά με την υπόθεση του παγώματος της συμφωνίας Ελλάδας – Αλβανίας περί οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών στο Ιόνιο που είχε υπογράψει η ίδια όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν αντέδρασε για να αποτρέψει τις δυσμενείς εξελίξεις και να πιέσει το αδελφό στο ΠΑΣΟΚ Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας και τον Έντι Ράμα ώστε να μην προσφύγει κατά της εν λόγω συμφωνίας.
Ert.gr