Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ !


Εδώ γίναμε ρεντίκολα διεθνώς και αυτός τον χαβά του.....
«Ο Παναθηναϊκός τα προκάλεσε»!Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του «διώχνει» από πάνω του τις ευθύνες για τα όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκη» και κατηγορεί τους παίκτες και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.
Με μία γιγάντια ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολιάζει τα όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκη» και κάνει λόγο για επιλεκτική μνήμη από Μέσα ενημέρωσης και προκλήσεις από τον ΠΑΟ. Παράλληλα, υπάρχει «επίθεση» σε Σισέ και «πράσινους» μετόχους, αλλά και παραδοχή πως το γκολ του Κατσουράνη ήταν κανονικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όσον αφορά στον χθεσινό αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, των όσων ακολούθησαν αλλά και των όσων ορισμένοι επιχειρούν, για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, να υποστηρίξουν με ψευδείς καταγγελίες, άκρατες υπερβολές και αδιάφορες «απειλές», προφανέστατα διαθέτοντας αν μη τι άλλο επιλεκτική μνήμη και ευαισθησία, η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει να τονίσει τα εξής:
α)Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣδεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι υπάρχει διαιτητικό λάθος στην ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Κατσουράνης. Το συγκεκριμένο διαιτητικό λάθος είναι ένα από τα εκατοντάδες που έχουν γίνει στις 23 συνολικά αγωνιστικές του Πρωταθλήματος.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε σε όσους κάνουν επιλεκτική κριτική, ότι το πρωτάθλημα διεξάγεται σε 30 αγωνιστικές. Τους προκαλούμε να κάνουν την αντίστοιχη κριτική σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η αντικειμενικά καλύτερη ομάδα σήμερα στην Ελλάδα, να την συγκρίνουν με τις αντίστοιχες διαιτησίες στους αγώνες του Παναθηναϊκού και να μας πουν σε τι συμπέρασμα καταλήγουν, σχετικά με το αν η μεταξύ μας διαφορά των δέκα βαθμών, είναι μικρή η μεγάλη.
Επιπροσθέτως θα θέλαμε να καλωσορίσουμε την έστω και καθυστερημένη διαπίστωση της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός (εάν είναι ειλικρινής), για την αναγκαιότητα αλλαγών στα όργανα της διαιτησίας, η οποία είχε επισημανθεί πολύ νωρίς από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
β) Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Πρόεδρός του, από το μήνα Σεπτέμβριο δίνουν μια μεγάλη και διαρκή μάχη ενάντια στη βία. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι αδιαμφισβήτητα, καθώς ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι φίλαθλοί του έχουν μέχρι σήμερα μια άψογη συμπεριφορά τόσο στους εντός έδρας αγώνες, όσο και μακριά από το Καραϊσκάκη, όπου υπήρχε παρουσία φιλάθλων του.
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οργάνωσε τον χθεσινό αγώνα με στόχο να πραγματοποιηθεί ένα παιχνίδι μέσα σε καλό ποδοσφαιρικό κλίμα.
Η εβδομάδα προ του αγώνα κύλησε σε απόλυτη ηρεμία, χωρίς αντεγκλήσεις, χωρίς προκλητικές δηλώσεις και με συνεχόμενες δημόσιες παραινέσεις από τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε., τον προπονητή της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και το σύνολο των διοικητικών στελεχών, στην κατεύθυνση αυτή.
Αντίθετα, εφημερίδες, sites και στελέχη προσκείμενα στον Παναθηναϊκό, έκαναν ότι ήταν δυνατό για να προκαλέσουν. Όπως επίσης και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, προκαλούσαν με άσεμνες χειρονομίες, από την πρώτη στιγμή που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση, κατά την επιστροφή τους στα αποδυτήρια αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Όπως και ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Δημήτρης Γόντικας παραδέχθηκε, από την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού έως και τη λήξη του αγώνα, η φιλοξενία και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τα αποδυτήρια, ήταν άριστη.
Η είσοδος μερίδας φιλάθλων με τη λήξη του αγώνα, προκειμένου να πανηγυρίσουν τη νίκη και την διαφαινόμενη κατάκτηση του Πρωταθλήματος, είναι εξ αντικειμένου καταδικαστέα. Ωστόσο δίνει λαβή σε όσους θέλουν να βλάψουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και  υποσκάπτουν την μεγάλη και έντιμη προσπάθεια που δίνει η Π.Α.Ε. και ο Πρόεδρός της από την αρχή της περιόδου.
Αυτονόητο είναι ότι αν κάποιοι μετρημένοι στα δάχτυλα, ανάμεσα σε πολλούς, που μπήκαν για να πανηγυρίσουν επιχείρησαν να προπηλακίσουν παίκτες του Παναθηναϊκού, κάτι το οποίο δεν έχει διαπιστωθεί μέχρι σήμερα, είναι διπλά καταδικαστέο.
Είναι βέβαια αυτονόητο ότι η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είχε ανάγκη μετά τη λήξη ενός νικηφόρου αγώνα, μια τέτοια ενέργεια άσχετα εάν προκλήθηκε με στόχο τον πανηγυρισμό.
γ)Είναι πιστεύουμε προφανές, ότι ένταση και νεύρα στα αποδυτήρια, δεν μπορεί να προκάλεσαν αυτοί που νίκησαν με γκολ στο 91΄ και κατακτούν όπως όλα δείχνουν το Πρωτάθλημα, αλλά αυτοί που ηττήθηκαν με γκολ στο φινάλε του αγώνα, είναι δέκα βαθμούς πίσω και ένιωθαν αδικημένοι από την διαιτησία. Αρα το προφανές συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα, είναι ότι ουδείς από την πλευρά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ήταν δυνατό να προκαλέσει καθώς δεν είχε λόγο.
Αντιθέτως συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, προσπάθησε ακόμα και να εισέλθει στα αποδυτήρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, προκειμένου να επιτεθεί στον ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Τοροσίδη.  Μάλιστα ενώ ήδη βρισκόντουσαν στο πούλμαν της ομάδας τους έτοιμοι να αποχωρήσουν, πληροφορούμενοι ότι ο Βασίλης Τοροσίδης βρίσκεται στην αίθουσα του αντιντόπινγκ κοντρόλ, βγήκαν από το πούλμαν της ομάδας τους και εισέβαλαν στα αποδυτήρια προσπαθώντας να φτάσουν στην αίθουσα που βρισκόταν ο ποδοσφαιριστή μας. Η αστυνομία μαζί με τους άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου τους απέτρεψαν, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι  οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Κατσουράνης και Καραγκούνης προσπάθησαν και αυτοί να σταματήσουν τους μαινόμενους συμπαίκτες τους, κάτι που δεν έκαναν οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού.
Μετά τα παραπάνω είναι για εμάς ξεκάθαρο, ότι η όλη προσπάθεια των μετόχων του Παναθηναϊκού, συνεπικουρούμενων από μερίδα των Μ.Μ.Ε., γίνεται μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίσουν τους φιλάθλους τους, στρέφοντας τους εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, προκειμένου να κρύψουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες για την κακή πορεία της ομάδας τους, η οποία άλλωστε υποχρέωσε πολλούς από αυτούςσε άτακτη φυγή.
Όσον αφορά στον ποδοσφαιριστή Σισέ, θα ήταν πιο αξιόπιστος και ειλικρινής, εάν τις συγκεκριμένες δηλώσεις σε σχέση με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τις είχε κάνει μετά την είσοδο των φιλάθλων της ομάδας του, προκειμένου να προπηλακίσουν συμπαίκτες του, ή μετά από τα συνεχή επεισόδια που έχουν προκαλέσει την φετινή χρονιά, εντός και εκτός έδρας, οι οπαδοί της ομάδας του. Ίσως η προαποφασισμένη φυγή του, πρέπει και αυτή να χρεωθεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ από τους διοικούντες την πράσινη Π.Α.Ε και φυσικά από τον ίδιο.
Κλείνοντας, γεγονός είναι ένα και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η καλύτερη ομάδα, έχει παίξει την καλύτερη μπάλα σε όλα τα παιχνίδια και πανάξια βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».
Aναρτήθηκε απο DAILY MIRROR.GR