Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

και ΠΑΞΩΝ άμεσα.....
Στην Κέρκυρα στο τέλος της εβδομάδας ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης
                                               H ανακοίνωση της Άντζελας Γκερέκου
«Μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη έχω τη μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσω ότι το έργο Ύδρευσης Κέρκυρας και Παξών θα δημοπρατηθεί άμεσα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από κοινή σύσκεψη όλων των συναρμόδιων Υπουργών η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και στην οποία επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η βούληση της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για την υλοποίηση του.
Επιπλέον, επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι για το εργο Ύδρευσης Κέρκυρας και Παξών ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης θα επισκεφτεί προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας την Κέρκυρα.
                                                                                                                                                                              Νikola Souris

Πιέσεις από τουρ οπερέιτορ για μειώσεις τιμών πόρτας σε καταλύματα


alt
Ισχυρές πιέσεις για μειώσεις τιμών σε ξενοδοχεία και καταλύματα της Κέρκυρας άσκησαν τις προηγούμενες εβδομάδες σε ντόπιους επιχειρηματίες στελέχη του μεγάλου τουρ οπερέιτορ Thomas Cook που βρέθηκαν στο νησί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Δημήτρη Χαρίτο, οι πιέσεις αυτές δυστυχώς απέδωσαν σε πολλές περιπτώσεις καθώς οι επιχειρηματίες δεν είχαν τη δυνατότητα να μην παράσχουν περαιτέρω εκπτώσεις, παρά το γεγονός ότι έχουν προχωρήσει σε μείωση κόστους και τα προηγούμενα χρόνια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ