Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ


           Συγκρατημένη αισιοδοξία...
Γιώργος Νικητιάδης«Η Ιταλική αγορά είναι στις προτεραιότητες μας και πρέπει να τη ξανακερδίσουμε» είναι το μήνυμα που απέστειλε ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλής στον Υφυπουργό κ. Νικητιάδη, τους Ιταλούς Tour Operators, φορείς του Τουρισμού και ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο Μιλάνο , όπου ο Δήμος Κέρκυρας συμμετείχε μέσω του περιπτέρου της ΠΙΝ.
Σημαντική, θεωρείται η συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της AOCTA με τα μέλη του προεδρείου της FIAVET ( Ιταλοί Τουριστικοί Πράκτορες) σχετικά με την πραγματοποίηση, του  ετήσιου συνεδρίου τους στην Κέρκυρα τον προσεχή Μάιο.
Στη συνάντηση, παραβρέθη και ο Υφυπουργός Γ. Νικητιάδης ο οποίος διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι το Υπουργείο θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για την υλοποίηση του. Υποσχέθηκε δε, ότι θα παραστεί ο ίδιος η ο Υπουργός στην έναρξη του Συνεδρίου.
Τέλος, συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος με το Δ/ντή της Edeavor Lines Γ. Μάνεση και τη κα. Βρεττού Δ/ντρια της Minoan Lines όπου και καθορίστηκαν κοινές ενέργειες προβολής και προώθησης του Κερκυραϊκού Τουριστικού Προϊόντος στην Ιταλική αγορά.
Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ταξιδιωτικών  πρακτόρων Δημήτρης Χαρίτος ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο  για τη διεθνή τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται εκεί.
Ο κ. Χαρίτος επεσήμανε ότι γίνονται προσπάθειες από τον υφυπουργό Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη, για την αύξηση αριθμού των πτήσεων  εταιρειών χαμηλού κόστους που, όπως εκτίμησε, θα βοηθήσει στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ιταλία.
micronews.gr