Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!

ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΣ 17χρονος ΑΛΒΑΝΟΣ
Tην τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του νησιού άφησε ένας 17χρονος Αλβανός ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, μετά τη συμπλοκή με άλλους πέντε συμπατριώτες του στις 9:30 το βράδυ της Τετάρτης, κοντά στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας.
Αποτρόπαιο έγκλημα στην ΚέρκυραΣύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεαροί Αλβανοί, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και ένας εξ αυτών, 17 ετών, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον επίσης 17χρονο συμπατριώτη του.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο...
... νοσοκομείο της Κέρκυρας, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Το περιστατικό συνέβη έξω από την Εθνική Τράπεζα την ώρα που το σημείο έβριθε από κόσμο, Κερκυραίους και τουρίστες.
Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για έντονο διαπληκτισμό ομάδας πέντε αγοριών και μίας κοπέλας, ηλικιών από 16 έως 18 ετών το πολύ, χωρισμένων σε δύο ομάδες. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ένας εκ των συμμετεχόντων στον καυγά έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο, εκ των οποίων τον πρώτο πολύ σοβαρά. Ο 17χρονος επιχείρησε να διαφύγει αλλά αιμορραγούσε και μερικά μέτρα μακριά σωριάστηκε λιπόθυμος στην άσφαλτο.
Από την αστυνομία που γνωρίζει τα στοιχεία του ανήλικου δράστη έγιναν 4 προσαγωγές, ενώ αναζητείται ο 17 χρονος που έβαψε τα χέρια του με αίμα.
 ww.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΣΚΑΪ