Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ

 ΤΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΙΩΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΤΕΣ  ΤΑΧΙ
Σε αποκλεισμό της προβλήτας των κρουαζιεροπλοίων στο Λιμάνι έχουν προχωρήσει από νωρίς σήμερα το πρωί οι αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ της Κέρκυρας, κλιμακώνοντας με αυτό τον τρόπο τις κινητοποιήσεις τους.
Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει ...
...καθ΄ όλη  τη διάρκεια της ημέρας ενώ ο πρόεδρος του τοπικού σωματείου Θεόδωρος Μίαρης δήλωσε στην ΕΡΑ  Κέρκυρας ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα όχημα να εισέλθει στο χώρο για να παραλάβει τουρίστες για εκδρομή, ενώ διευκρίνισε ότι  δεν θα εμποδιστεί κανένας επιβάτης κρουαζιέρας να εξέλθει του λιμανιού και να χρησιμοποιήσει τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Την ίδια ώρα με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ο πρόεδρος του συνδέσμου ταξιδιωτικών πρακτόρων Δημήτρης Χαρίτος επεσήμανε ότι τέτοιου είδους ενέργειες αναμένεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στον τουρισμό και την επόμενη τουριστική σαιζόν.
Επόμενες κινήσεις που σχεδιάζουν να κάνουν οι ταξιτζήδες, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσουν το χρόνο, συμπεριλαμβάνουν κατάληψη του οικίσκου έκδοσης εισιτηρίων του Αχιλλείου, της εισόδου της ΔΕΗ και άλλων οργανισμών του Δημοσίου.
σύνταξη: Μαρίνα Μοσχάτ-Γιάννης Ανδριώτης