Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

BILD:ΤΡΕΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ.....

                      τους Γερμανούς.

Με δύο δημοσιεύματα αναφέρεται στην επίσκεψη του Γερμανού Υπουργού Οικονομίας στην Ελλάδα η Γερμανική εφημερίδα Bild, κατηγορώντας όμως τους Έλληνες για ρατσισμό και μίσος εναντίον τους. Αφορμή ήταν η αφίσα που τοιχοκολλήθηκε έξω από την Γερμανική Πρεσβεία από κίνηση πολιτών, στην οποία απεικονιζόταν ο Χίτλερ να ...

αγκαλιάζει την Καγκελάριο Μέρκελ.

“Τρέλα μίσους από τους Έλληνες”, λέει στον τίτλο του το δημοσίευμα και σχολιάζει ότι οι έλληνες μισούν όσο ποτέ τους Γερμανούς “την ώρα που η Ευρώπη προσπαθεί να σώσει την Ελλάδα και ετοιμάζεται να της δώσει δισ. ευρώ, μεγαλύτερο μέρος των οποίων φεύγει από... τη Γερμανία".
“Το ευχαριστώ των Ελλήνων είναι οι χυδαίες βρισιές και προσβολές”, λέει η εφημερίδα αναφερόμενη στην αφίσα και συνεχίζει κάνοντας λόγο για τις προσβολές των Ελλήνων προς το μέρος τους μέσα από τα ΜΜΕ.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και σε σχόλια ελληνικών καναλιών και εφημερίδων στα οποία όπως λέει “σχολιαστές σε κείμενα ειρωνεύονται την Γερμανία και την γιορτή της μπύρας λέγοντας ότι “Οι Γεμανοί πίνουν στην υγειά της Ευρώπης” αλλά και για τα προβλήματα χρέους της Ελλάδας εξαιτίας του Β' Παγκοσμίου πολέμου.
Newsbeast.gr