Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΕΧΑΣΕ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΜΕ 3-1

Σε καλό δρόμο έδειξε πως είναι ο Λεβαδειακός ενόψει του πρωταθλήματος της Super League, καθώς σε φιλική αναμέτρηση επικράτησε με 3-1 της Κέρκυρας.
Έτοιμος ενόψει των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα της Super League, έδειξε πως είναι ο Λεβαδειακός, ο οποίος το Σάββατο (12/11) επικράτησε με 3-1 της Κέρκυρας σε...

... φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Ζουρούδη (51'), Πόποβιτς (59') και Φαβάλι (61').
 Από την άλλη η Κέρκυρα η οποία είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μαρτίν στο 53' έκανε κάποιες ευκαιρίες στην αναμέτρηση, ωστόσο ακόμη θέλει δουλειά στην τελική προσπάθεια.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μαχαίρας, Τομάς (28' Αλεξίου), Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Ζησόπουλος, Βιάνα, Μουλόπουλος, Φαβάλι, Γκρίμπιτς, Ζουρούδης. Στο β' μέρος έπαιξαν και οι: Στρατηλάτης, Πόποβιτς, Μπουντόπουλος, Κόρμπος, Βασιλείου, Μελισσάς, Σάντσες, Μπεγκόνια, Ιωάννου, Νικολακάκης, Κοιλιάρας, Ζαουί.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Χαμπλ, Βέντσελ, Ζιάμπαρης, Κοντοδήμος, Όσμαν, Γραμμόζης, Λόβιν, Καλαντζής, Μπάρκογλου, Μαρτίν. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Χάμπερ, Πατινιώτης, Γιάντσης, Βιόπουλος, Σακελλαρίου, Μαζνόφ, Παρασκευαΐδης, Αρμένη