Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ;

 


Οσοι δεν ειχαν γεννηθει την εποχη του Πολυτεχνειου ισως το φανταζονται σαν κατι εξωπραγματικο,σαν μια επανασταση που την βοηθησαν κομματα και ομαδες,οι νεοι ισως το αντιμαχονται γιατι αυτο που εμεινε απο αυτον τον ξεσηκωμο ηταν η σαπιλα και η βρωμια οσων εκμεταλλευτηκαν την συμμετοχη τους εκει.
Την εποχη εκεινη ημουν δεν ημουν 14 ετων,με ενα ραδιοφωνακι ακουγα ολες αυτες τις μερες την φωνη της Δαμανακη να ζηταει φαρμακα και βοηθεια για...

 ...τα παιδια που ανυστεροβουλα ειχαν βαλει τα κορμια τους εμποδιο απεναντι στην δικτατορια.
Εδω Πολυτεχνειο,εδω Πολυτεχνειο....αυτο μετα αντικατασταθηκε απο το ευρω Πολυτεχνειο,οσοι ειχαν παρει μερος τοτε στην μαχη των φοιτητων για ψωμι παιδεια ελευθερια μοιραστηκαν στα δυο.
Οσοι σεβαστηκαν αυτη την μαχη αποσυρθηκαν και την τιμησαν με την σιωπη τους ενω οσοι αποφασισαν να κερδισουν απο αυτη μπηκαν μπροσταρηδες στα τοτε κομματα με σκοπο να εκμεταλλευτουν οσο μπορουσαν αυτο που εκαναν.
Ανεπαγγελτοι φοιτητες που εγιναν κροισοι με την υπουργοποιηση τους,φαγανες του κρατικου πλουτου απο το ενα κομμα στο επομενο,πουλησαν την επανασταση τους ακριβα και βολευτηκαν οι αναισθητοι μεσα στο συστημα που οδηγησε επειτα απο 37 χρονια την Ελλαδα στην χρεοκοπια.
Σημερα η λεξη Πολυτεχνειο δημιουργει αναμικτα συναισθηματα...και ομως καποιοι εχασαν την ζωη τους εκει,και οχι μουτζωνοντας αλλα μαχομενοι για οσα εστω και αθωα πιστευαν,οτι μπορουν να αλλαξουν την κατασταση και να φερουν την δημοκρατια στην χωρα.
Οπως και τωρα ετσι και τοτε την δημοκρατια την εφεραν αλλοι,τον ηγετη τον διαλεξαν αλλοι,εφτιαξαν ενα συνταγμα στα μετρα τους και οχι στα μετρα του λαου και αρχισαν μετα να καταναλωνουν την μαχη τους με χρυσα κουταλια.
Το Πολυτεχνειο που ζει μεσα μου ειναι των απλων ανθρωπων που εδωσαν οτι ειχαν για να αναστηθει η χωρα,δεν ηξεραν ομως οτι με αυτον τον τροπο ανοιγαν σιγα-σιγα την πορτα ορθανοιχτη στους κλεφτες και τους απατεωνες.
Τουλαχιστον επι δικτατοριας το συστημα κυνηγουσε μονο τους αριστερους και τους αντιστασιακους. Σημερα το συστημα κυνηγαει εναν ολοκληρο λαο χωρις διακρισεις.
Η διαφορα ειναι σημαντικη.
Σειρα της τωρινης γενιας για ενα διαφορετικο Πολυτεχνειο.
press-gr

Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Συμφωνώ φίλε. Δυστυχώς, όμως, έτσι είναι ο άνθρωπος.Αρχίζει από ένα "ωραίο" σκοπό και μόλις μυριστεί την "μάσα" γίνεται άγριο θυρίο. Κι όλοι γίνονται Δαμανάκηδες και όχι μόνο.
Ανώνυμος είπε...
Το Πολυτεχνείο, το μεγάλο παραμύθι της μεταπολίτευσης.
Το Πολυτεχνείο που έριξε την χούντα.
Μόνο ο Παπαδόπουλος είχε ήδη παραδώσει την εξουσία.
Το Πολυτεχνείο που έφερε την δημοκρατία.
Μόνο που έφερε τον Ιωαννίδη, η δημοκρατία ήρθε τον Ιούλιο του '74.
Το Πολυτεχνείο των νεκρών, μόνο που κανείς δεν βγήκε να διεκδικήσει την σύνταξη που δικαιούται.
Το Πολυτεχνείο των φοιτητών, μόνο που μέσα ήταν και άλλος κόσμος.
Το "εδώ Πολυτεχνείο" της Δαμανάκη, που ακόμα το εξαργυρώνει.
Το Πολυτεχνείο ενάντια στην καταπίεση της χούντας, που κατηγορείται για εξορίες και φυλακίσεις που ξεκίνησαν από το γέρο Παπανδρέου και κανείς δεν τις σταμάτησε.
Το Πολυτεχνείο που μας έφερε την μεταπολίτευση, μάλιστα. Εγώ πάντως δεν σκοπεύω να τιμήσω την απαρχή της καταστροφής μας.
Λίγοι ήταν οι έντιμοι, που έκαναν ότι έκαναν από ιδεολογία. Οι πολλοί το εξαργύρωσαν όπως πολύ σωστά γράφει ο αρθρογράφος και κάποιοι το εξαργυρώνουν ακόμα.
Ανώνυμος είπε...
Δεν καταθέτει στεφάνι στο Πολυτεχνείο η Διαμαντοπούλου μετά το επεισόδιο της Τρίτης.

17:27 16/11/2011 - Πηγή: In.gr

Την έντονη αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, προκάλεσε το επεισόδιο που σημειώθηκε την Τρίτη έξω από το Πολυτεχνείο, όταν φοιτητές αριστερών παρατάξεων επιχείρησαν να εμποδίσουν μέλη της φοιτητικής παράταξης που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ να εισέλθουν στο χώρο του ιδρύματος. 

Η υπουργός τόνισε ότι δεν θα καταθέσει στεφάνι, λέγοντας ότι αυτό που έγινε «συνιστά βαθιά προσβολή της ιστορικής μνήμης και μετατρέπει την ουσία και το νόημα της επετείου του Πολυτεχνείου σε θέαμα βίας και εντυπώσεων».

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ απο την ΠΑΣΟΚΙΚΗ.

- Λόγου της υπερβολικής αγάπης του λαού, στο πρόσωπό μου
ΕΠΑΘΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΩΝ και κυρίως ΚΟΠΡΑΝΩΝ. 
Και δεν θέλω η ΤV - κατά λάθος- δείξει την ΧΕΣΜΕΝΗ ΚΥΛΟΤΑ ΤΟΥ. 
ή μήπως πέσει η ματωμένη 
ΣΕΡΒΙΕΤΑ μου 
στην μάπα του Σβορώνου.
Ανώνυμος είπε...
ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΡΚΕΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΔΑΜΑΝΑΚΑΙΝΕΣ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΗΤΑ ΘΥΣΙΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
Η ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΙΜΑΛΦΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΦΗ,ΓΙ' ΆΥΤΟ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΕΠΡΑΞΑΝ.
Ανώνυμος είπε...
Είναι δε γνωστόν, πλην όμως παντελώς αποσιωπούμενο, ότι, μολονότι το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος απεφάσισε, κατόπιν εντολών του τότε υπουργού Δημοσίων Έργων και μετέπειτα Δικαιοσύνης Γ. Α. Μαγκάκη, να απονείμει « τιμητική σύνταξη» στις οικογένειες των σπουδαστών που «εσφάγησαν», ουδείς διεκδικών ανευρέθη ή έλαβε την ανωτέρω σύνταξιν που παρέμεινε αζήτητη .Ενώ στην μαρμάρινη πλάκα ( την όποιαν απεκάλυψεν ως Πρωθυπουργός το 1988 ο Ανδρέας Παπανδρέου) και η οποία εναποτέθη πλησίον της μεγάλης (αλλά κενής και ασώματης) κεφάλας γνωστού αριστεροκαθηγητού, στο χώρο «της θυσίας» στο Πολυτεχνείο, τελικώς έχουν αναγραφή δεκαοκτώ ονόματα με την μισοσβησμένη πλην όμως αναγνώσιμη, διευκρινιστική περιγραφή, «Φοιτητές που έδωσαν την ζωή τους για τα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944».Δηλαδή ελλείψει, ευτυχώς, θυμάτων, στον αποκαλούμενο «ιερό χώρο » θυσίας, της λογικής και της αλήθειας μάλλον ή φανταστικών νεκρών αγωνιστών, επιστρατεύθησαν οι φοιτητές του 1941-1942!!
Ανώνυμος είπε...
«Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει».
Ανώνυμος είπε...
- Είμασταν μαζί με την Ηλένια μέσα στο Πολυτεχνείο. Μετά την εισβολή, βγήκαμε δίπλα - δίπλα από την έξοδο της Στουρνάρα. Ένας οπλισμένος τη σημάδεψε εν ψυχρώ και οι σφαίρες τη βρήκαν στην πλάτη. Ακούμπησε πάνω μου βγάζοντας αίμα από το στόμα και έπειτα έπεσε. Με συλλάβανε και στην Ασφάλεια μου πήραν το πουλόβερ μου που ήταν κόκκινο από το αίμα της. Δεν τους μίλησα καθόλου για την Ηλένια, για να την προφυλάξω, αν ζούσε...

Όταν με άφησαν, το Φλεβάρη του '74, πήγα στο Χαλάνδρι όπου έμενε με την οικογένεια της. Μα οι γονείς της με το μικρότερο αδελφό της είχαν εξαφανιστεί και στο σπίτι έμεναν άγνωστοι. Όσο κι αν ρώτησα δεν ήξεραν τίποτα. Ούτε κι από το σχολείο της, το Κολέγγιο Αγ. Παρασκευής, έβγαλα άκρη.

Ίσως οι γονείς της φοβήθηκαν για το δεύτερο παιδί τους κι εξαφανίστηκαν.

Όλα αυτά δεν τα κατέθεσα στον κ. Τσεβά, γιατί φοβόμουν.

Ο νεαρός σπουδαστής εγκατέλειψε όλες αυτές τις μέρες τα μαθήματα του, τοποθέτησε, όπου νόμιζε καλύτερα στο χώρο του Πολυτεχνείου ένα σκίτσο της φτιαγμένο πριν από τα γεγονότα, προσθέτοντας την αγωνία του: «Τι απόγινε;».

Το όνομα μου είναι Γιάννης Ηλιόπουλος της Ηλεκτρονικής Σχολής».
Ανώνυμος είπε...
ΕΙΔΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.....ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!!!!!!!

Πέντε ολόκληρες ώρες κατέθετε στον ανακριτή Τσεβά ο «δημοσιογράφος και Σαμαρείτης του Σταθμού Πρώτων Βοηθειών» Γρηγόρης Παπαδάτος κι αφού εξήντλησε τα παραμύθια του - κόντεψε να βγάλη τους μισούς Αθηναίους σκοτωμένους «μπροστά στα μάτια του» - είπε πως στο Νεκροταφείο Ζωγράφου έχουν θάψει τις χιλιάδες των νεκρών και έβαλε τον τότε Δήμαρχο Μπέη να σκάβη για να τους βρη. Ο ίδιος ο Παπαδάτος ήταν από εκείνους τους τρεις που έκαναν την μήνυση για το «Πολυτεχνείο». ('Αλλος μηνυτής ήταν ο γραφικός Κυρ. Σπυριούνης που έφτασε να γίνη και βουλευτής).

Για ένα μικρό διάστημα, χάθηκαν τα ίχνη του και στη συνέχεια βρέθηκε Μοναχός στο Μοναστήρι της Αγίας Αναστασίας στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, κατόπιν, δε, επισκέφθηκε (με μια φίλη του Αεροσυνοδό) τον τότε Μητροπολίτη Φθιώτιδος Δαμασκηνό, ο οποίος τον χειροτόνησε ιερέα (Δ' Κατηγορίας) και τον τοποθέτησε στην Αγ. Παρασκευή Λαμίας, αναγνωρίζοντας του και δέκα χρόνια υπηρεσίας (αυτά, προφανώς, που είχε ως «Δημοσιογράφος και ως Σαμαρείτης»).

Από τη Λαμία γλύστρησε στο διαλυμένο τότε (και ακόμα να συνέλθη) Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και διορίστηκε εφημέριος στο Σουέζ, απ' όπου ήρθε στην Ελλάδα - με το όνομα Ιάκωβος - για να παραοτή στον γάμο ηθοποιού που φιλοξενήθηκε γυμνή στο «Πλαίη Μπόυ», έδωσε, δε, («την τελευταία στιγμή») ένα κομμάτι μαύρο μετάξι από το ράσο του, για να το κάνη «φουλάρι» ο γαμπρός!

Στη συνέχεια πήγε στο Γιοχάνεσμπουργκ, για να τον δούμε σε λίγο να φιγουράρη - πάλι εδώ, στην Ελλάδα - ασπροντυμένος, με τον υπουργό Γιωργάκη Παπανδρέου, σε φωτογραφία κάτω από την οποία γραφόταν πως είναι «Πρωθιερέας της Ελληνικής Εκκλησίας της Ν. Αφρικής», από την οποία έφυγε (και ξαναγύρισε στο Σουέζ), απ' όπου, τελικά, διώχτηκε «κλωτσηδόν» ύστερα από τα τόσα και τόσα που έκανε.

Τώρα, κάποιοι λένε πως αυτοκτόνησε, άλλοι πως είναι φυλακή.
Ανώνυμος είπε...
Σε λίγο όμως αποκαλύφθηκε πως το σκίτσο της «δολοφονημένης» Ηλένιας - στο οποίο τόσοι φοιτητές και τόσες φοιτήτριες γονυπέτησαν δακρυσμένοι - ήταν παρμένο από διαφήμιση σαμπουάν της αγγλικής εταιρίας «ΜΠΡΕΚ» και είχε δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά και στην αγγλική έκδοση του τριμηνιαίου «Βογκ» (το σκίτσο της διαφημίσεως - είναι «παστέλ» - το φιλοτέχνησε ο Άγγλος ζωγράφος Νικόλας Ήγκον και ως μοντέλο ποζάρησε η Νεοζηλανδή Νάνσυ Κρίντλαντ, γνωστό και πανάκριβο φωτομοντέλο, που από ηλικίας 4 χρονών ζει στο Λονδίνο).

Μετά τη διαπίστωση της απάτης, πανικόβλητοι οι διοργανωτές του πανηγυριού έσπευσαν να παραπέμψουν σε δίκη τον Ηλιόπουλο - από το όνομα του φαίνεται «γέννησε» την Ηλένια - ο οποίος καταδικάστηκε (άρον - άρον, στις 18 / 2 / 75) σε φυλάκιση οκτώ μηνών.

Πάντως, μπορεί να καταδικάστηκε και όλοι οι κουλτουριαραίοι να έριξαν σ' αυτόν όλες τις κατάρες «του απάνω κόσμου», αλλά εκείνος είχε «κερδίσει»: Το όνομα της Ηλένιας εκφωνήθηκε πρώτο στον πίνακα των νεκρών και σε αυτήν κατατέθηκαν τα περισσότερα στεφάνια, με πρώτο και καλύτερο εκείνο της Ιωάννας Τσάτσου - συζύγου του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας - η οποία μάλιστα, γονάτισε μπροστά στο σκίτσο και δάκρυσε. Ο πανίσχυρος, δε, τότε Καραμανλής, ζήτησε φωτογραφία του σκίτσου.
Ανώνυμος είπε...
1)Ο Δημήτρης Μπέης (Μεταπολιτευτικός Δήμαρχος Ζωγράφου και στη συνέχεια Αθηναίων) μιλούσε για... ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ τάφους χιλιαδων!!! φοιτητών που σκότωσε και έθαψε η χούντα στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Όσο κι αν κατέσκαψε το νεκροταφείο, ακόμη τους ψάχνουν...

2)Μετά τη Μεταπολίτευση προσκλήθηκαν οι γονείς των "νεκρών" στο Πολυτεχνείο φοιτητών για να τους δοθούν τιμητικές συντάξεις. Κι αυτούς ακόμη τους περιμένουν...

3)34 χρόνια μετά ΔΕΝ υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναμνηστική στήλη, ένα μνημείο των πεσόντων ΕΝΤΟΣ του Πολυτεχνείου. Κι αυτή που υπάρχει και που συνήθως μοστράρεται από τους αναρχοάπλυτους είναι για τους φοιτητές που έδωσαν τη ζωή τους ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!!!!...

4)Η γνωστή σε όλους ΚΕΦΑΛΑ που "κοσμεί" την αυλή του Πολυτεχνείου και διαδίδεται ότι απεικονίζει τον ανώνυμο νεκρό φοιτητή (γι' αυτό και πνίγεται στα στεφάνια κάθε χρόνο), ανήκει στον... καθηγητή Σβορώνο!!! Η συνεισφορά του στον αγώνα; Η... Μερσεντές του,που πάτησε το τανκ,όταν έριξε την πύλη,και την οποία οι φοιτητές είχαν βάλει από πίσω για να τη φράξουν...

----------------------------------
Σε μια εποχή παγκόσμιας εξαπάτησης, η μαρτυρία της αλήθειας είναι ενέργεια επαναστατική (George Orwell)
Ανώνυμος είπε...
Μετά τη μεταπολίτευση ξεσπάει ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων για τους υποτιθέμενους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

59 νεκροί το ένα «ίδρυμα»!

75 νεκροί ο άλλος «φορέας»!

154 νεκροί (ΝΑΙ τόσους βρήκανε) μια άλλη εφημερίδα! 

Ανάμεσα στις σοβαροφανείς «πηγές» ξεχωρίζουμε την εφημερίδα «Έθνος» την «Ένωση Δημοκρατικών Μητέρων» τον γραφικό πρόεδρο ενός κόμματος - σφραγίδα, τον θρυλικό ΜΠΑΜΠΗ Κωνσταντόπουλο (Έδινε συνεντεύξεις λέγοντας ότι μιλάει με εξωγήινους) και άλλους φορείς γραφικούς και μη.

Η πολιτεία, λογικό ήταν, επηρεάστηκε από αυτό το κυνήγι μαγισσών.

Θα αναφέρω τον πιο γραφικό από όλους, κατά τη γνώμη μου, κατάλογο.

Σε εφημερίδα των Αθηνών εμφανίζεται κατάλογος με 82 ονόματα ανθρώπων που πέθαναν στις 16 και 17 Νοεμβρίου. Τα λαγωνικά ψάχνουν και βρίσκουν ότι οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν πραγματικά αλλά ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ στα νοσοκομεία της Αθήνας.

Κάποιος «δημοσιογράφος» δηλαδή, πήγε στο Ληξιαρχείο Αθηνών έδωσε «λαδάκι» στον υπάλληλο και αυτός του έδωσε λίστα με ονόματα πεθαμένων εκείνες τις μέρες. Ο «δημοσιογράφος» τους έβαλε σαν νεκρούς του Πολυτεχνείου.

Εμβρόντητη η εφημερίδα μαθαίνει αργότερα ότι τα ονόματα των «ηρωικών νεκρών» που δημοσίευσε ήταν μια γριούλα 81 χρονών που πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ένας παππούς 75 χρονών που πέθανε από καρκίνο και άλλοι.

Μπρος σε αυτό το κυνήγι μαγισσών η τότε κυβέρνηση της ΝΔ αναθέτει στον εισαγγελέα Τσεβά να βρει επί τέλους πόσοι πεθάνανε την ημέρα εκείνη. Ο Τσεβάς ψάχνει και βρίσκει ΜΟΝΟ 15 ονόματα.

Προσθέτει όμως στο πόρισμα του και άλλους τρεις που πέθαναν αργότερα, ενώ αναφέρει και έμμεσες μαρτυρίες.

Μετά το 1981 η κυβέρνηση του Α. Παπανδρέου θέλοντας να «αποκαταστήσει» την αλήθεια του Πολυτεχνείου δίνει εντολή στον Αστυνόμο Σαμπάνη (που είχε αποταχθεί από το καθεστώς Παπαδόπουλου και επανήλθε με τη μεταπολίτευση) να βρει τους νεκρούς - φαντάσματα ου Πολυτεχνείου. Το πόρισμα κυριολεκτικά καταπέλτης.

Κανένας νεκρός μέσα στο πολυτεχνείο (όπως ομοίως και στο πόρισμα Τσεβά αναφέρεται) και μόνο δώδεκα γύρω από αυτό από αδέσποτες σφαίρες.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΕΚΡΩΝ σύμφωνα με το πόρισμα Σαμπάνη και μέρος που σκοτώθηκαν.



Και αν δεν πιστεύετε να και το πρωτότυπο.



Το πόρισμα αυτό η ΠΑΣΟΚική κυβέρνηση το κρύβει πανικόβλητη, για να διαρρεύσει όμως και να δημοσιευθεί στον τύπο της εποχής και να φθάσει τελικά σε εσάς.

Το πόρισμα Σαμπάνη το θεωρώ πιο έγκυρο, γιατί συντάχθηκε το 1982, οπότε το κυνήγι των μαγισσών είχε μειωθεί και μπορούσαν να ζυγιστούν καταστάσεις πιο ψύχραιμα. Όμως αναφέρω τις διαφορές των δύο πορισμάτων για τους σκεπτόμενους (άρα όχι για τους αριστερούς) αναγνώστες.

Σύμφωνα με το πόρισμα Τσεβά (που φτιάχτηκε κατά τη διάρκεια της υστερίας των ανύπαρκτων νεκρών) αναφέρονται ακόμα οι

1. Καραγιώργης Στυλιανός Ετών 18 εργάτης. Πυροβολήθηκε επί της οδού Πατησίων, μπροστά από τον κινηματογράφο «ΕΛΛΗΝΙΣ». Απεβίωσε στο ΚΑΤ την 30-11-73
2. Κούμπος Ανδρέας Ετών 60 επί της οδού Καποδιστρίου
3. Παντελάκης Κυριάκος ετών 45 δικηγόρος, επί της οδού Γλάδστωνος

Ενώ στο ίδιο πόρισμα αναφέρονται και έμμεσοι νεκροί. Δηλαδή:

1. Σταύρος Κοντομάρης δικηγόρος. Πέθανε από δακρυγόνα αέρια.
2. Αικατερίνη Αργυροπούλου ετών 75. Από αδέσποτο βλήμα. Πέθανε τον Μάιο του 1974.
3. Παπαϊωάνου Δημήτριος ετών 60. Από έμφραγμα μυοκαρδίου. Η γυναίκα του λέει ότι πέθανε ή από δακρυγόνα ή από σφαίρα αδέσποτου επειδή δεν την άφησαν να πλησιάσει το φέρετρο .

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι νεκροί του Πολυτεχνείου, μακριά από αριστερή προπαγάνδα, αριστερούς φανφαρονισμούς και αριστερούς αφελείς που εξακολουθούν να πιστεύουν ανύπαρκτες καταστάσεις χωρίς ονόματα.
Ανώνυμος είπε...
ΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΑΝΚΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ Κ Α Ν Ε Ν Α ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ...
Ανώνυμος είπε...
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ "ΠΗΔΑΕΙ" ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!!!!!! ΛΕΩ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ.
Ανώνυμος είπε...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

"ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΓΕΝΗ Κ. ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ,

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

Η ΝΔ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

Μωρή γριά δεξιά λούγκρα, κ. Τζων μας!!!

Εσύ, γαμημένο γνήσιο τέκνο, της πιο καθυστερημένης κοινωνικά, πολιτισμικά, μορφωτικά και ηθικά, μερίδας του ελληνικού πληθυσμού- ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ…

Εσείς, γαμημένοι «νοικοκυραίοι της πούτσας» (σας είδαμε, που οδηγήσατε την Ελλάδα με την «νοικοκυροσύνη σας»), που το πρωί «εκκλησιάζεστε ευλαβικά»… και το βράδυ, όταν η «χριστιανή» γυναίκα σας, σας αρνείται το «κοκό», πάτε στη δουλειά σας στη «Βασιλική Χωροφυλακή» και σαπίζετε στο ξύλο τον οποιονδήποτε άνθρωπο, που δεν μοιράζεται τα γαμημένα σας «πιστεύω»…

Γαμώ τον Μάλλιο, τον Μπάμπαλη, Σπανό, τον Κραββαρίτη και τον Καραπαναγιώτη σας!!!

Γαμώ τη Χούντα και το Βασιλιά σας, Καθυστερημένοι Υπάνθρωποι…

Ο τόπος, πρέπει να απαλλαχτεί από την επιζήμια και ανούσια παρουσία και ύπαρξη σας…

Εσείς, είστε σαν τα μικρόβια… πρέπει να εξολοθρεύονται εν τη γεννέσει τους!!!

Κατάλαβες, κ. Τζων μας,
Ακροδεξιά, φασίστρια πουστόγρια αδερφή??