Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

Ποια είναι τα τρία σενάρια που σκέφτεται η πλευρά του πρίγκιπα για να διοικήσει άμεσα την "πράσινη" ΠΑΕ και να μην περιμένει το νομοσχέδιο.
Προβληματισμός υπάρχει από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ, για το νομοθετικό πλαίσιο που δεν του επιτρέπει να διοικήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πλευρά του πρίγκιπα δεν θέλει να περιμένει την ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου και γι' αυτό σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" εξετάζει τρία σενάρια.
1. Θα ζητήσει να καλύψει τις κενές θέσεις στο νυν Δ.Σ. (7 συν τον Πατέρα που δεν...

 έχει εκπρόσωπο) και να συνδιοικήσουν με τα υπόλοιπα μέλη. Συνύπαρξη των Γόντικα, Πολέμη, Κωνσταντίνου πάντως με τον Τσάκα και τους συνεργάτες του αποκλείεται.

2. Το plan B θέλει να υπάρξει συναίνεση του Βαρδινογιάννη, ώστε να παραιτηθεί το νυν Δ.Σ., να γίνει νέο με 12 μέλη και να τρέχει όλα τα θέματα.

3. Εάν επιτρέπεται από το καταστατικό (δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσουν άλλοι μέτοχοι, αφού τυπικά δεν θα έχουν μπει τα λεφτά) και δώσει το "Ο.Κ." ο Τζίγκερ στον Σουλτάν να ασκεί διοίκηση, τότε να διευκρινίσουμε το εξής: ο Τσάκας λέει πως όσα χρήματα χρειαστούν για πληρωμή παικτών ή μεταγραφή θα τα βάλει ο Αραβας και θα αφαιρούνται από τα 15 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να εκταμιευτούν με την οριστική μεταβίβαση.


 Πηγή:sport24.gr