Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΤΑ 75 ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Ένα προς ένα τα ονόματα των 75 δημάρχων που είναι στη λίστα Νικολούδη με τα "προβληματικά" πόθεν έσχες

Ένα προς ένα τα ονόματα των 75 δημάρχων που είναι στη λίστα Νικολούδη με τα `προβληματικά` πόθεν έσχες- Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής δόθηκε η λίστα Νικολούδη
- Περιλαμβάνει 75 ονόματα δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων με προβληματικά πόθεν έσχες 
- Κάποιοι δεν έκαναν τις σχετικές δηλώσεις ενώ άλλοι τις υπέβαλαν με λάθη και ελλείψεις
- Η πρώτη αντίδραση απο τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Γ. Κουράκη - Διαβάστε την 

Τον κατάλογο με τους 75 δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους για τους οποίους έχει επέμβει ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις πόθεν έσχες έστειλε ο επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης, στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Η λίστα περιλαμβάνει όσους δεν έκαναν τη δήλωση πόθεν έσχες αλλα και εκείνους που υπέβαλαν ανακριβείς δηλώσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ




Απάντηση του δημάρχου Ηρακλείου Γ. Κουράκη


"Δεν υπάρχει ουδεμία απόκλιση φορολογητέας ύλης και Δήλωσης Πόθεν Έσχες" αναφέρει ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης και προσθέτει: "Καταθέτω την παραπάνω Δήλωση για 20 χρόνια με ημερομηνία 31.12 κάθε χρόνο όποτε και λήγει το οικονομικό έτος. Ο εντολέας μου-λογιστής αγνοώντας την αλλαγή της ημερομηνίας υποβολής, συνέχιζε να καταθέτει την Δήλωση με 31.12 ακόμη και την τελευταία φορά. Στις Δηλώσεις αυτές περιλαμβάνονται όλα τα Στοιχεία με την παραπάνω ημερομηνία.Αμέσως και μόλις διαπιστώθηκε η πεπλανημένη αντίληψη του εντολέα μου δηλ το λάθος της ημερομηνίας κατάθεσης υποβλήθηκαν διευκρινιστικές Δηλώσεις με την προβλεπόμενη ημερομηνία χωρίς καμιά απόκλιση"
.Newsit