Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ !!!

«Ο θρυλικός Θόδωρος Κολοκοτρώνης μας εμπνέει και μας καθοδηγεί όλους» αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μπιλ Σόρτεν σε μήνυμά του προς την ομογένεια με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.
Ο Κολοκοτρώνης εμπνέει και τους Αυστραλούς!
«Ο θρυλικός Κολοκοτρώνης μας εμπνέει να μην το βάζουμε κάτω όποιες και αν είναι οι δυσκολίες και οι προκλήσεις» υπογραμμίζει ο κ. Σόρτεν και λέει ότι η Αυστραλία γιορτάζει την επέτειο της ανεξαρτησίας της ελληνικής κοινότητας που είναι από τις αρχαιότερες, δημοφιλέστερες και πιο υπερήφανες κοινότητες της χώρας.
Ο αρχηγός του Εργατικού κόμματος αναφέρει πως εκατομμύρια Έλληνες κάνουν πράξη το δόγμα του Σωκράτη και δεν είναι μόνο πολίτες της Ελλάδας αλλά όλου του κόσμου.
«Οι Έλληνες είναι υπερήφανοι για την καταγωγή τους και την πολιτιστική τους κληρονομιά αλλά την ίδια στιγμή το 97% των Ελλήνων της Αυστραλίας πολιτογραφούνται Αυστραλοί γιατί αγαπούν και τη νέα τους πατρίδα και θέλουν να συμμετέχουν σε όλες τις εκφάνσεις της».
Σύμφωνα με τον κ. Σόρτεν οι Έλληνες έχουν το υψηλότερο ποσοστό πολιτογράφησης στην Αυστραλία και αυτό δείχνει πως κατανοούν ότι δεν έχουν μόνο προνόμια αλλά και υποχρεώσεις.

«Σέβονται την χώρα και όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά την έχουν κάνει καλύτερη» είπε ο Εργατικός ηγέτης
Newsbomb