Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;

Γιάννης Τρεπεκλής
Σπύρος Σκιαδόπουλος
Από τη μεριά τους τα μέλη της Κίνησης "Κέρκυρα-Ανατροπή" και ο Σπύρος Σκιαδόπουλος αποδέχθηκαν την πρόσκληση και η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τα αποτελέσματα της οποίας θα σας κανουμε σύντομα γνωστά.
                                              ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
ΠΡΟΣ
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»
ΚΥΡΙΟ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΠΥΡΟ ΙΑΤΡΟ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ / ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ
Αγαπητέ Σπύρο,
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε εσύ και η Κίνησή σας, μετά τη συνένωση των Δήμων σε ένα ενιαίο το 2010, τα προβλήματα που προέκυψαν ήταν πολλά και ορισμένα από αυτά εξαιρετικά πολύπλοκα και δύσκολη η επίλυσή τους.
Έχοντας πλέον πλήρη επίγνωση των προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν στο Δήμο μας, τα επόμενα χρόνια, έχουμε υποχρέωση να παραμερίσουμε κάθε προσωπική φιλοδοξία και να εργαστούμε όλοι από κοινού, χωρίς αποκλεισμούς με ένα και μόνο σκοπό, τη διαμόρφωση του αναπτυξιακού μοντέλου και σχεδίου που πρέπει να εφαρμοστεί στην Κέρκυρα τα επόμενα χρόνια.
Ανταποκρινόμενοι στη δημόσια πρόσκληση που έχετε απευθύνει προς τις αυτοδιοικητικές πρωτοβουλίες-κινήσεις πολιτών, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα σε χώρο δική σας επιλογής σε συνάντηση / τεχνική σύσκεψη προκειμένου να διερευνήσουμε τη δυνατότητα προγραμματικής σύγκλησης.
Αγαπητέ Σπύρο,
παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή την πορεία, τις θέσεις αλλά και το προτεινόμενό σας πρόγραμμα, μέρος του οποίου συμφωνώ.
Πιστεύω ακράδαντα ότι και με τη δική σας συμβολή θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα στοχεύει στην ανάπτυξη της Κέρκυρας και την ουσιαστική βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των Κερκυραίων πολιτών.
Με εκτίμηση
Γιάννης Τρεπεκλής