Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΤΑ 2 ΤΥΧΕΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ

Φωτογραφία για Δείτε που παίχτηκαν τα 2 τυχερά δελτία του Τζόκερ
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ένα πρακτορείο που ανέδειξε νικητή είναι... το πρακτορείο του ΟΠΑΠ κ. Μπαμπεδάκη ο οποίος διατηρεί το κατάστημα στην Κόρινθο. Στις δηλώσεις του ανέφερε ότι περιμένει επισήμως την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, ωστόσο εάν ο υπερτυχερός προμηθεύτηκε από τον ίδιο τον χρυσό λαχνό, του εύχεται υγεία και να είναι καλά.

Το δεύτερο τυχερό δελτίο φέρεται να παίχτηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στους Γαλατάδες του νομού Πέλλας.

Ο συνολικός αριθμός των στηλών που συμπληρώθηκαν ξεπέρασε τα 39 εκατομμύρια. Από το πρωί της Πέμπτης σχηματίστηκαν ουρές σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ από ανθρώπους όλων των ηλικιών που ήθελαν να συμμετέχουν στην κλήρωση με την ελπίδα να είναι αυτοί οι τυχεροί που θα μαντέψουν τους τυχερούς αριθμούς.

Το ρεκόρ παραμένει στον Απρίλιο του 2010 όταν είχαν μοιραστεί σε τρεις τυχερούς, έπειτα από 14 τζακ ποτ, 19,2 εκατ. ευρώ.Το επόμενο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ από το Τζόκερ είναι 14 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν επίσης τρεις τυχερούς το 2006, ενώ τον Ιανουάριο του 2009 ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει 11 εκατ. ευρώ, που παραμένει  μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ένας μόνο παίκτης.


 Πηγη Tromaktiko