Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙ....

ΑΟ ΣΙΝΑΡΑΔΕΣ - ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ  2 - 2 !!!!
Η "Αλεπού" των Κερκυραϊκών πάγκων Γιάννης Καλούδης  ,νίκησε κατά κράτος τον Γιάννη Σφακιανάκη στη μάχη της σκακιέρας ,που παρά την κούραση των τριών συνεχόμενων ντέρμπι σε διάστημα έξη ημερών που έδωσε ο ΗΡΑΚΛΗΣ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο  και  τις σημαντικές του ελλείψεις, Νίκος Μπούρμπος, Σπύρος Πουλής -Σούρος, Γιάννης Πουλής, στο Β΄Ημίχρονο έκανε ολοκληρωτικό ΜΑΤ στο «φιλαράκι» του ,που γλύτωσε  την ήττα ,χάρη σε ένα αυτογκόλ από το πουθενά στο 87΄του κορυφαίου παίκτη του αγώνα Σπύρου Πατέλη
Γιάννης Καλούδης: Σήμερα η ομάδα που κέρδισε ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ, μια ομάδα φτιαγμένη από ατσάλι και φωτιά .
Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής .Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ευχαριστώ την Διοίκηση της ομάδας που μου παρέχει τα πάντα
Μεγάλος προπονητής ο Γιάννης Σφακιανάκης . Έφτιαξε πολύ μεγάλη ομάδα. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!
Στόχος  μας πλέον η κορυφή και μόνο  η κορυφή
Μας αδίκησε η διαιτησία ΔΕΝ μας άφησε να κερδίσουμε !!!!
Γιάννης Σφακιανάκης : Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα
Είχα τρεις τραυματισμούς 
Συγχαρητήρια στον Γιάννη Καλούδη και στον ΗΡΑΚΛΗ
 Κοιτάμε μπροστά και το επόμενο ματς
Στόχος μας η άνοδος...


 Δύο ισχυρές παρουσίες στις εξέδρες του γηπέδου. Ο Γενικός Γραμματέας  της ΕΠΣΚ κ Ποζίδης και ο Οικονιμικός Δ/ντης  της κ, Σουλάνης
                                       ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΣ... Ο Ιωνάς βρίσκεται «φάτσα» με τον Μακρή, αλλά ο τελευταίος σώζει στο πλασέ του.
20’ 0-1, ΓΚΟΛ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Λάθος του Παππά, μέσ’ την περιοχή, ο Αλ. Μωραϊτης κλέβει, «πάρε- βάλε» στον Βαγγαλάτη, που σε κενή, σχεδόν, εστία δεν έχει πρόβλημα.
22’ Φάουλ του Γ. Βλάχου, έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω απ’ τα δοκάρια.
30’ Καλή διαγώνια μπάλα του Κονισπολιάτη στον Ιμέρη, πλασέ με τη μία, στο δεύτερο δοκάρι, στην κλειστή γωνία του ο Μακρής διώχνει σε κόρνερ. Στην εξέλιξή του, ο Αυλωνίτης δεν μπορεί στο «τσακ» να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα.
34’ Ο Ιμέρης βρίσκει τον Ιωνά, κεφαλιά- πάσα προς τον Βλάχο, «φάτσα» με τον Μακρή, εκπληκτικό και καθοριστικό τάκλιν του Φαγογένη, πάνω στο πλασέ.
35’ Σέντρα του Χρ. Γραμμένου, ο Ιωνάς πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Μακρής μπλοκάρει στον άξονά του.
40’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουμανάκου, λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια.
44’ Παρά λίγο, γκολ για Oscar… Ο Αλ. Μωραϊτης βλέπει τον Ζάχο λίγο έξω απ’ την εστία του, απ’ τα 35 μ. επιχειρεί να τον «κρεμάσει», αλλά ο Σήφης, με υπερπροσπάθεια πετά σε κόρνερ.
48’ Πέναλτι για τον ΑΟΣ, σε ανατροπή – μαρς του Κονισπολιάτη απ’ τον Φαγογένη.
50’ 1-1, ΓΚΟΛ Ο ΑΟΣ. Ο Πετρόγιαννης, απ’ την «άσπρη βούλα» δεν αστοχεί, το ματς στα ίσα.
56’ Σέντρα του Κάνι από δεξιά, η μπάλα στρώνεται στον Πετρόγιαννη, σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το... τόπι προσκρούει στο σώμα του Πατέλη και απομακρύνεται.
64’ Ωραία ενέργεια και σέντρα του Ιμέρη από αριστερά, γύρισμα του Κάνι στο δεύτερο δοκάρι, σύγχυση, στην εξέλιξη, κεφαλιά του Ιωνά, μετά από «γέμισμα», η μπάλα ελάχιστα δίπλα απ’ το δεξί δοκάρι.
75’ 1-2, ΓΚΟΛ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Κόρνερ, σέντρα του Κούτσικουτ από αριστερά, με κεφαλιά απ’ την «καρδιά» της περιοχής ο προωθημένος Κόντης, που έχει βγει απ’ τα μαρκαρίσματα, «εκτελεί» τον Ζάχο.
86’ 2-2, ΓΚΟΛ Ο ΑΟΣ. Γέμισμα του Μαχαιρίδη

 ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΣΙΝΑΡΑΔΕΣ (Γ. Σφακιανάκης): Ζάχος, Χρ. Γραμμένος, Ρωμαντζάς, Πετρόγιαννης, Μυρίλλας, Αυλωνίτης, Βλάχος (36’ Τσάνι), Παππάς (59’ Μαχαιρίδης), Ιωνάς (77’ Βλαχόπουλος), Κονισπολιάτης, Ιμέρης.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ. Καλούδης): Μακρής, Κόντης, Γκερέκος, Φαγογένης, Πατέλης, Δ. Μωραϊτης, Κούτσικος, Ασημακόπουλος, Βαγγαλάτης (84’ Χονδρογιάννης), Κουμανάκος (90’+ Χατζής), Αλ. Μωραϊτης.
Από αριστερά : Νίκος  Γαστεράτος πρώην παίκτης του Ολύμπου, Μάκης Ανυφαντής πρώην παίκτης του Άρη Μέσης και πρώην Αντιδήμαρχος, και Ανυφαντής Σ πρώην παίκτης του Άρη Μέσης παρακολουθουν το ματς