Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ !!!!!



Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα είναι ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πράσινους" το μεσημέρι της Πέμπτης (06/11).

Ο 24χρονος μέσος επιστρέφει στο "τριφύλλι" ως ελεύθερος, αφού είχε αποδεσμευτεί από την Πάρμα τον Αύγουστο του 2014.

Δικαίωμα συμμετοχής στις υποχρεώσεις της ομάδας, πάντως, θα έχει από την 1η Ιανουαρίου 2015.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό, στο σπίτι μου. Διψάω να αγωνιστώ ξανά μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν και πάλι, δίνοντας μου την δυνατότητα να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο".

Ο Σωτήρης Νίνης είχε αρχίσει την επαγγελματική σταδιοδρομία του από τον Παναθηναϊκό το φθινόπωρο του 2006, σε ηλικία 16 ετών, έχοντας περάσει 3 χρόνια στις ακαδημίες του συλλόγου.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του έκαναν αντίκτυπο ακόμα και στην Ευρώπη, ωστόσο τα επόμενα 6 χρόνια δεν είχαν την ίδια επιτυχία στην ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή στην Πάρμα, ως διεθνής με την Εθνική Ανδρών από το 2010, αλλά η μετακίνηση δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και το καλοκαίρι του 2013 παραχωρήθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ, όπου και πάλι πήρε λίγες ευκαιρίες.

Η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τα επόμενα δυόμισι χρόνια και τον καλωσορίζουμε"
Πηγη Nooz.gr