Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ !!!!

Συλλήψεις για ναρκωτικά και εξυχνίαση κλοπής!!!!
Συνελήφθη ημεδαπός στην Κέρκυρα, για  κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (05.11.2014) το μεσημέρι στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, 40χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Αναλυτικότερα, ο 40χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, διότι στην κατοχή και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και (4) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 38 έως 50 εκατοστά.
Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας.
Εξιχνιάστηκε κλοπή από οικία στην Κέρκυρα
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας υπόθεση κλοπής από οικία στην Κέρκυρα, κατά την οποία αφαιρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας (2.500) ευρώ.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 34χρονου και μιας 25χρονης ρομά, οι οποίοι  ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της  κλοπής, των ηλεκτρονικών συσκευών και άλλων προσωπικών αντικειμένων συνολικής αξίας (2.500) ευρώ, μεσημεριανές ώρες της 01.11.2014, από οικία στην Κέρκυρα.
Αρχικά, εντοπίστηκε ο 34χρονος από τους αστυνομικούς το απόγευμα της Κυριακής (2.11.2014) και από την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του και σε υπαίθρια έκταση χθες (05.11.2014), κρυμμένα, μέρος των κλεμμένων ηλεκτρονικών συσκευών. 
Τα αντικείμενα που βρέθηκαν, επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 25χρονης καθώς επίσης και των υπολοίπων αντικειμένων.   
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ημεδαπών θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.