Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ:Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΟΛΗΣ.....

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30/10 η ιδρυτική συνέλευση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πόλης Κέρκυρας – Δυτικού Τομέα.


Η συνέλευση συζήτησε την πρόσφατη απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και, στα πλαίσια της οργανωτικής ανασυγκρότησης του κόμματος, συζήτησε πρόγραμμα δράσης και πρωτοβουλίες για την πολιτική παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή ευθύνης της Οργάνωσης, για την προώθηση των κεντρικών πολιτικών θέσεων και προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, και επίσης για την προώθηση προτάσεων και λύσεων για τα τοπικά προβλήματα της περιοχής.

Η συνέλευση απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες και τους κατοίκους της περιοχής για ενεργοποίησή τους πολιτικά μέσα από τις γραμμές του κόμματος, για συστράτευση και ενεργή συμμετοχή στον αγώνα για την ανατροπή της καταστροφικής για το λαό μας μνημονιακής πολιτικής και του ξεπουλήματος της χώρας.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πόλης Κέρκυρας – Δυτικού Τομέα θα είναι κοντά στις τοπικές κοινωνίες, φροντίζοντας για τη λύση των προβλημάτων τους. Με αυτή μας τη δράση θα συμβάλουμε ώστε στις επόμενες εκλογές ο κόσμος να επιβάλει την πολιτική ανατροπή, να υπερψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως την μόνη πολιτική δύναμη που θέλει κα μπορεί να δώσει λύσεις στα αξεπέραστα προβλήματα της χώρας και του λαού μας.

Προχωράμε αποφασιστικά, ανοιγόμαστε με αγωνιστική διάθεση στο λαό, με σταθερές πολιτικές θέσεις και ξεκάθαρη πολιτική βούληση να κυβερνήσουμε αύριο, διαλύουμε τις αμφιβολίες του κόσμου, διεκδικούμε την αυτοδυναμία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η συνέλευση εξέλεξε 11μελές συντονιστικό όργανο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα με συντονιστή τον Κώστα Τάσσο, αναπληρωτή συντονιστή τον Επαμεινώνδα Μέριανο και ταμία τον Γιάννη Χονδρογιάννη.