Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ !

                Κέρκυρα-Πανσερραϊκός 3-0

Άλμα παραμονής έκανε η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού στο νησί των Φαιάκων για την 22ηαγωνιστική της Super League, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τα «λιοντάρια» που παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπέδουχοι πέτυχαν και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν «πάρτι» πάνω στο χορτάρι και πλέον ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στο πρωτάθλημα. Οι Επστάιν (24'), Ιωάννου (32') και Γκουστάβο (35') σημείωσαν τα τέρματα για την ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν μουδιασμένο, αλλά από εκεί και πέρα η Κέρκυρα ήταν εκρηκτική, είχε ένα εκπληκτικό 12λεπτο και με τρία αναπάντητα γκολ έβαλε τα "θεμέλια" της νίκης της.
Αφού πρώτα ο Επστάιν είχε καλή ευκαιρία για να σκοράρει στο 19', ήρθε πέντε λεπτά αργότερα να εκμεταλλευτεί την σέντρα του Μαζνόφ και με προβολή να ανοίξει το σκορ. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Βούκοτιτς έπαψαν να υπάρχουν στο γήπεδο και παραδόθηκαν αμαχητί.
Ο Ιωάννου αστόχησε από καλή θέση στο 29' για να διπλασιάσει τα γκολ των γηπεδούχων, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Μαζνόφ, δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.
Στο 35', ήταν η σειρά του Γκουστάβο να σκοράρει με ωραία εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση και το 3-0 μετέτρεψε το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία. Το δεύτερο μέρος δεν είχε κάτι αξιόλογο, οι παίκτες του Μπάντοβιτς κατέβασαν στροφές και το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο, αφού η αντίδραση του Πανσερραϊκού δεν ήρθε ποτέ.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (62΄ Στολτίδης), Κοντοδήμος, Μαζνόφ (70΄ Καλαντζής), Επστάιν, Γραμμόζης, Ηλ.Ιωάνου, Μακρής (79΄ Λαμπρόπουλος).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Φερνάντες, Πάμπλο Αμο, Γεωργιάδης (46΄ Νταλέ), Μπέλιτς (58΄ Τριανταφύλλου), Κις, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Λεοζίνιο, Αλβαρεζ, Μάρκοβιτς (46΄ Παντελιάδης), Πάρκερ.
ΤΙΤΛΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ CORFU NEWSIT
ΚΕΙΜΕΝΑ WOOP.GR