Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ !

Για την πορεία δημοπράτησης του έργου.....
Σπύρος ΣπύρουΣύσκεψη για την πορεία του έργου των φραγμάτων συγκαλεί αύριο, στις 12.00 το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία  δημοπράτησης του έργου, η εξέλιξη του οποίου  εμπνέει ανησυχία,  καθώς και να καθοριστεί η στάση της κερκυραϊκής πλευράς.
Σύσκεψη για την πορεία του έργου των φραγμάτων συγκαλεί αύριο, στις 12.00 το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία  δημοπράτησης του έργου, η εξέλιξη του οποίου  εμπνέει ανησυχία,  καθώς και να καθοριστεί η στάση της κερκυραϊκής πλευράς.
σύνταξη: Κατερίνα Κατσαρού

Πάγωσε το χαμόγελο

Χρήματα που προορίζονταν για "Tο Χαμόγελο του Παιδιού", έκλεψε άγνωστος από υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη. Το ποσό ήταν μεγάλο καθώς το κουτί είχε να ανοιχτεί από τα Χριστούγεννα.
Το κουτί με τα χρήματα, που προορίζονταν για "Το Χαμόγελο του Παιδιού", έκλεψε άγνωστος δράστης, ο οποίος «τρύπωσε» τα ξημερώματα σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως κατέθεσε στην ασφάλεια η διευθύντρια του υποκαταστήματος, το χρηματικό ποσό που αφαίρεσε ο δράστης, ξεπερνά κατά πολύ τις 5.000 ευρώ, αφού, τελευταία φορά που είχε ανοιχτεί το κουτί και είχαν σταλεί τα χρήματα στην οργάνωση, ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άγνωστος τις πρώτες πρωινές ώρες έσπασε τη τζαμαρία του τραπεζικού υποκαταστήματος, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και άρπαξε από το γκισέ το κουτί με τα χρήματα. Την ώρα που έφευγε ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός.
news247.gr