Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΞΕ....

                    Έχασε άδοξα ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ 
Την ήττα  γνώρισε χτες ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ με Σκορ 1-0 από τον ΑΣΤΕΡΑ ΛΙΑΠΑΔΩΝ για το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας Κέρκυρας, χάνοντας έτσι σπουδαία ευκαιρία να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα
Η ομάδα του Κώστα Θεοτόκη αιφνιδιάστηκε στο 16 λεπτό όταν ο Μ.Αγάθος  άνοιξε το Σκορ για τον Αστέρα
Στο 44 λεπτό ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Λεπενιώτης απώθησε βίαια τον αριστερό Χαφ - Μπακ του Ηρακλή Σπύρο Πουλή,ενώ στο 90 λεπτό  αποβλήθηκε  και ο Αγάθος Σ για εξύβριση τελειώνοντας έτσι με 9 παίκτες τον αγώνα.
Το ματς ήταν πολύ καλό έως εξαιρετικό ειδικά στο Β ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον ΗΡΑΚΛΗ αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο. 
Όμως η πολύ κλειστή άμυνα του Αστέρα αλλά και η αστοχία των παικτών του Ηρακλή , κράτησαν  το μηδέν και κέρδισε το ματς ο ΑΣΤΕΡΑΣ.
 Μάλιστα για να ανακόψουν τον ρυθμό του Ηρακλή οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων πέταγαν συνεχώς μπάλες στον αγωνιστικό χώρο  προκαλώντας συνεχείς διακοπές και ένταση ,με αποτέλεσμα το ματς να τελειώσει 10 λεπτά αργότερα.
Για άλλη μια αγωνιστική ,φάνηκε η εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει ο σπουδαίος αυτός  προπονητής  στον ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ κ. Κώστας Θεοτόκης που είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους Κερκυραίους Προπονητές.
Πολύ καλή η διαιτησία των Ν Κορακιανίτη ,Γ Λέβα,Δ Κρητικού.
Οι συνθέσεις των Ομάδων
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ: Mακρής Μίλτος , Αθανασόπουλος ,Πουλής Σπ, Πουλής Γιαν ,Σπάτουλας Ι ,Ζωχιός Δ, Ζωχιός Ν, Λιάκουρας, Δαφνής, Ανυφαντής ,Πανδής,
Αλλαγές  Μπεκιάρης, Μακρής Μ, Μελίδης Γ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ :Αγάθος Σ,ΑγάθοςΑ, Αγάθος Μ.Λεπενιώτης, Μπούρμπος,  Μάζης,  Νίνος, Τρύφωνας, Κολιός, Γκόγκος, Μακρής.
Αλλαγές  Μποζίκης,Γουλής,Αγάθος Ν
                                                                                                       Νikola Souris